ΠΑΟΚ

Πρέσινγκ ψηλά ζητά ο Ίβιτς

Πρέσινγκ ψηλά ζητά ο Ίβιτς
Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έμφαση στην σωστή αμυντική΄λειτουργία ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ έδωσε στη προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή ο Βλάνταν Ίβιτς. Μόνη απουσία του Δημήτρη Πέλκα

Η ΑΕΚ θα πάει στην Τούμπα με διάθεση να παίξει σφιχτά και στην κόντρα επίθεση και αυτο δίνει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά στο ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ σε σχέση με αυτό της προηγούμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του το γνωρίζουν πολύ καλά, γι' αυτό και στη σημερινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας αφιέρωσαν μεγάλο μέρος του προγράμματος στη συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας από τη γραμμή της επίθεσης και στην κυκλοφορία μπάλας.

Ο Σερβος τεχνικός του Δικεφάλου ανέλυσε τις κινήσεις που πρέπει να γίνονται από τους παίκτες του ΠΑΟΚ σε κάθε ζώνη του γηπέδου και ζήτησε να δει τη θεωρία να εφαρμόζεται εντός γηπέδου. Από το πρόγραμμα απουσίαζε μόνο ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπεία στο γυμναστήριο.

Το Σάββατο (29.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας και τα πρώτα 15′ της προπόνησης θα μεταδοθούν ζωντανά από την σελίδα του Δικεφάλου στο Facebook

Πριν την έναρξη της προπόνησης στις 16.00, ο MVP του Σεπτέμβρη Γιώργος Τζαβέλλας και ο κάτοχος του βραβείου Best Goal του ίδιου μήνα Ευθύμης Κουλούρης θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου στην Μικτή Ζώνη της Τούμπας.

Photo credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ