ΠΑΟΚ

Πράνιτς: "Να πείσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Τούντορ"

Πράνιτς: "Να πείσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Τούντορ"
Πράνιτς Αθανασιάδης INTIME SPORTS

Για τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, μίλησε ο συμπατριώτης του, Ντάνιελ Πράνιτς. Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής Κροάτης μέσος του Παναθηναϊκού.

Αρχικά ο Πράνιτς χαρακτήρισε καλή την απόφαση για τον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως είναι καλός προπονητής. Στη συνέχεια τόνισε πως ο Τούντορ βάζει κανόνες στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

«Θεωρώ ότι είναι καλή απόφαση για τον ΠΑΟΚ. Ο Τούντορ είναι πολύ καλός προπονητής, καλός χαρακτήρας, του αρέσει να δουλεύει σκληρά, είναι φιλόδοξος και επίσης δίνει νέα πράγματα. Οπότε του εύχομαι τα καλύτερα», είπε αρχικά.

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει στον ΠΑΟΚ:

«Από την εμπειρία που έχω, το ελληνικό είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες , όμως ο Τούντορ έχει τις δυνατότητες για να πετύχει. Πρέπει να πείσει τον κόσμο για να τον πιστέψει. Θα φέρει νέα στοιχεία στην ομάδα, είναι σημαντικό να φέρει και τα θετικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα για να τον πιστέψουν όλοι».

Για το αν του τηλεφώνησε ο Τούντορ για να τον ρωτήσει για τον ΠΑΟΚ:

«Δε μου τηλεφώνησε. Προφανώς θα κάλεσε τον Γκόρντον, ίσως να κάλεσε εκείνον, επειδή έπαιξε στον ΠΑΟΚ και ξέρει καλύτερα τα πράγματα. Έχει περιβάλλον ο Τούντορ για να μάθει για τον ΠΑΟΚ».

Για τα νέα στοιχεία που θα πιστεύει πως θα φέρει:

«Είναι σίγουρα η πειθαρχία. Ο Τούντορ βάζει κανόνες στα αποδυτήρια και θέλει να τους τηρούν. Ο ΠΑΟΚ θα είναι ομάδα. Αυτό έκανε στη Χάιντουκ, το ξέρω από παίκτες της. Όποιος δεν ακολουθούσε τους κανόνες δεν υπολογιζόταν».

Για το αν πιστεύει πως θα ακολουθήσει το ιταλικό στυλ παιχνιδιού λόγω της μεγάλης παρουσίας του στο ιταλικό ποδόσφαιρο και της σχέσης του με τον Κόντε:

«Είναι πιθανό να ακολουθήσει το ιταλικό στυλ. Έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην Ιταλία και έχει δουλέψει με καλούς προπονητές. Θα κουβαλήσει τις εμπειρίες του από το ιταλικό ποδόσφαιρο. Πέρασε από την εθνική, αλλά οι βασικές επιρροές είναι από την Ιταλία. Θα είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να έρθει και να δυναμώσει».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ