ΠΑΟΚ

Πόζογλου: "Φανταστικές εντυπώσεις από Μπερμπάτοφ"

Πόζογλου: "Φανταστικές εντυπώσεις από Μπερμπάτοφ"
Πόζογλου INTIME SPORTS

Για τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ και το ντεμπούτο του Στέλιου Κίτσιου στην Εθνική, μίλησε ο Στέλιος Πόζογλουστη μπουτίκ του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ, ενώ τόνισε πως θα παλέψει για μια θέση στον Δικέφαλο.

Ο Στέλιος Πόζογλου έκανε δηλώσεις στο περιθώριο της παρουσίας του στην κινητή μπουτίκ του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ, αφού πρώτα υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με φίλους της ομάδας.

«Αυτά τα συναισθήματα εδώ είναι τα καλύτερα, γιατί είναι η αγάπη του κόσμου που μας δίνει κουράγιο για να μπούμε στο γήπεδο δυνατοί. Έχουν έρθει πολλοί παίκτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Θα παλέψω για την θέση μου. Πρέπει να δουλέψω πολύ, χρειάζομαι και λίγο τύχη» είπε αρχικά.

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Φέτος είμαστε καλά, μπορεί να μην έχουμε συνοχή, αλλά με την ποιότητα που υπάρχει θα δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο».

Για το ότι ο Κίτσιου έπαιξε στην Εθνική: «Είναι ένα έξτρα κίνητρο για μας και πρέπει να του δώσω και τα συγχαρητήριά μου για τη συμμετοχή του. Είναι τιμή να παίζεις στην Εθνική».

Για τον Μπερμπάτοφ: «Δεν το περίμενα αυτό και είναι τιμή να έχουμε έναν τέτοιο συμπαίκτη. Είναι μία κλάση ανώτερος για το ελληνικό ποδόσφαιρο και σίγουρα θα μας βοηθήσει. Είναι παίκτης επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Οι εντυπώσεις από τις προπονήσεις είναι φανταστικές, είναι ένας παίκτης είδωλο που μας ανεβάζει επίπεδο».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ