ΠΑΟΚ

Πουρλιοτόπουλος δίπλα στον Τούντορ

Πουρλιοτόπουλος δίπλα στον Τούντορ
ΠΑΟΚ, Πουρλιοτόπουλος INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης ενεργοποιεί από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τον βετεράνο τερματοφύλακα και υπεύθυνο των Ακαδημιών, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, τοποθετώντας τον στο πλευρό του Κροάτη τεχνικού. Μπήκε και ο Κοροβέσης.

Απανωτές είναι οι αλλαγές στον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα. Μία μέρα λοιπόν μετά την απομάκρυνση του Φρανκ Αρνεσεν από το πόστο του τεχνικού διευθυντή σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε (αμέσως μετά το ματς με τον Ηρακλή) να ενεργοποιήσει στην πράξη τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο ως τιμ μάνατζερ.

Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών και βετεράνος γκολκίπερ θα καθίσει δίπλα στον Ιγκορ Τούντορ στον πάγκο του ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το ρόλο αυτό είχε μέχρι τώρα ο Νώντας Παπαεπαμεινώντας (ως γενικός αρχηγός), με απόφαση Αρνεσεν-Τούντορ το καλοκαίρι, μετά την φυγή του Παντελή Κωνσταντινίδη. Παρότι ο Πουρλιοτόπουλος είχε αναλάβει εδώ και μερικές εβδομάδες το πόστο του τιμ μάνατζερ, μετά από επιθυμία Τούντορ-Αρνεσεν, δεν καθόταν στον πάγκο.

Μπήκε και ο Κοροβέσης

Διάρκειας μεγαλύτερης των δύο ωρών ήταν η προπόνηση του ΠΑΟΚ που έγινε στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας.Αρχικά, έγιναν ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο υπό την επίβλεψη των Πάολο Αρτίκο και Δημήτρη Δανιηλίδη και μετά από περίπου 40 λεπτά το πρόγραμμα συνεχίστηκε στο γήπεδο με ασκήσεις που αφιερώθηκαν στην τακτική και κυρίως στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.

Σ' αυτές συμμετείχε και ο Νίκος Κοροβέσης, χωρίς ενοχλήσεις, στέλνοντας μηνύματα ότι έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε. Γλύκος, Ζάιρο, Ροντρίγκες και Κλάους ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μπερμπάτοφ πήρε ολιγοήμερη άδεια λόγω του τραυματισμού του.Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στη Νέα Μεσημβρία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ