ΠΑΟΚ

Πούκι: "Προετοιμασμένοι γι' αυτό που θα συναντήσουμε"

Πούκι: "Προετοιμασμένοι γι' αυτό που θα συναντήσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Φιλανδός επιθετικός της Μπρόντμπι, Τέμου Πούκι, γνωρίζει τι εστί ΠΑΟΚ από τις αναμετρήσεις της Σάλκε με τον "Δικέφαλο" πριν από δύο χρόνια (videos).

Ο Τέμου Πούκι εστίασε, κυρίως, στην ταχύτητα των Μακ και Ροντρίγκες, τονίζοντας ότι θα πρέπει οι συμπαίκτες του θα πρέπει να βρουν τρόπο να τους περιορίσουν, ενώ επεσήμανε ότι θα είναι πολύ σημαντικό η Μπρόντμπι να πετύχει γκολ στην Τούμπα. Θυμήθηκε, ακόμη, τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ από τις αναμετρήσεις με την Σάλκε, όντας τότε παίκτης της γερμανικής ομάδας.

"Ο Μακ και ο Ροντρίγκες είναι πολύ γρήγοροι και θέλουν προσοχή. Κάνουν την διαφορά. Ο ΠΑΟΚ, βέβαια, είναι συνολικά καλή ομάδα, ειδικά, αμυντικά. Δεν θα είναι εύκολο να κάνουμε ευκαιρίες, αλλά και εμείς είμαστε αξιόμαχοι και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε κάτι", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Θα είναι σκληρό παιχνίδι. Εχουμε απέναντί μας μία καλή ομάδα, αλλά έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα ενόψει του δεύτερου αγώνα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Για τον παράγοντα ζέστη σχολίασε: "Στον προηγούμενο γύρο αγωνιστήκαμε στην Κύπρο, που, επίσης, είχε ζέστη. Εχουμε κάνει ειδική προετοιμασία, δεν είχαμε προβλήματα ούτε στην Κύπρο και δεν νομίζω ότι θα μας επηρεάσει εδώ αυτός ο παράγοντας".

Τόνισε ότι: "Το εκτός έδρας γκολ σε τέτοια παιχνίδια είναι πολύ σημαντικό. Θα δούμε, βέβαια, μετά το παιχνίδι εάν θα έχουμε, τελικά, κάποιο πλεονέκτημα μετά το πρώτο ματς. Είναι συνολικά δύο αγώνες".

Τέλος ανέφερε για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Πριν μερικά χρόνια έπαιζα στην Σάλκε και θυμάμαι τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ από τις μεταξύ μας αναμετρήσεις. Βέβαια, το παιχνίδι της Τούμπας ήταν κεκλεισμένων των θυρών. Είδα και βίντεο στο ίντερνετ, είναι "τρελοί" οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ