ΠΑΟΚ

Πούγγουρας: "Να έχουμε στο μυαλό μας τα γκολ που έβαλε η Σάλκε"

Πούγγουρας: "Να έχουμε στο μυαλό μας τα γκολ που έβαλε η Σάλκε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας μίλησε για το δίδαγμα από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε και το ματς με τη Βέροια που έρχεται για την 21η αγωνιστική της Super League.

Τη νίκη που θα επαναφέρει τον ΠΑΟΚ στο ίδιο καλό σημείο που ήταν πριν το ματς πρωταθλήματος με την Ξάνθη, βάζει ως στόχο ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Ο νεαρός αμυντικός, μιλώντας, στην κάμερα της NOVA, τόνισε:

Για το ματς με τη Σάλκε: "Αφήνει μία πίκρα και σε μας και στους φιλάθλους της ομάδας. Ήταν μία βαριά ήττα και θα προσπαθήσουμε να συνέλθουμε το συντομότερο δυνατό. Η εμφάνισή μας δεν ήταν αυτή που θέλαμε και μπορούσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, δεν ήταν η καλύτερή μας βραδιά. Βέβαια, απέναντί μας είχαμε μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλές μονάδες και πολύ καλά στημένη".

Για το τι μένει ως δίδαγμα από το ματς της Πέμπτης: "Σίγουρα είναι μία εμπειρία για όλη την ομάδα και για τους παίκτες που παίζουν και για όσους ήταν εκτός. Μία ομάδα επιπέδου Σάλκε δεν μας έκανε ευκαιρίες, εμείς είχαμε τις δικές μας και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα και το ματς να ήταν διαφορετικό. Το ότι η Σάλκε σε τρρεις-τέσσερις ευκαιρίες μας έβαλε τα γκολ της είναι κάτι που θα πρέπει να κρατήσουμε στο μυαλό μας για τα επόμενα κρίσιμα και ίδιου επιπέδου παιχνίδια".

Για το αν το δύσκολο είναι να διατηρήσει ο ΠΑΟΚ την καλή ψυχολογία: "Υπάρχει ως ενδεχόμενο να κλονιστεί, αλλά είναι στο χέρι μας και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό που ήμασταν πριν το ματς με την Ξάνθη στο Πρωτράθλημα. Να κάνουμε μία νίκη την Κυριακή και μία αξιοπρεπή ρεβάνς με τη Σάλκε".

Για το ματς με τη Βέροια: "Αγωνίστηκα πέρσι σ' αυτή την ομάδα με βοήθησε πέρσι, με βοληθησε σε πολλα πράγματα. Η Βέροια έχει αλλάξει πολύ, προπονητές και παίκτες. Εμείς θα πρέπει να πάρουμε όσο πιο γρήγορα τους τρεις βαθμούς και να επαναφέρουμε την ομάδα στις νίκες".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ