ΠΑΟΚ

Πόθος ο Σταφυλίδης, στα υπόψιν οι Χατζισαφί και Χουλτ

Πόθος ο Σταφυλίδης, στα υπόψιν οι Χατζισαφί και Χουλτ

Πώς κινείται ο ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Κώστα Σταφυλίδη, η θετική εικόνα για Χατζισαφί και τι ακριβώς συμβαίνει με τον Χουλτ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να στηριχθεί ούτε στον Λέοβατς που δεν πείθει και ψάχνει ομάδα για να τον πουλήσει τον Ιανουάριο, ούτε στον Λεβέκ με τον οποίο ήδη έχει αρχίσει συζητήσεις για την αποδέσμευσή του μέσα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Έχει επιστρατεύσει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια για να καλύψει το κενό στα αριστερά της άμυνας αυτή την περίοδο, ωστόσο, υπάρχει η άποψη ότι είναι πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ να διαθέτει έναν παίκτη με τα επιθετικά χαρίσματα του Πορτογάλου και να μην τον χρησιμοποιεί.

ΘΕΛΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟ ΤΟΝ ΣΤΑΦΥΛΙΔΗ

Τα παραπάνω δεδομένα ανοίγουν τον φάκελο "αριστερός μπακ" ενόψει Ιανουαρίου και φέρνουν στο προσκήνιο τον μεγάλο πόθο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Σταφυλίδη, το "δικό του παιδί" που δεν υπολογίζεται στην Άουγκσμπουργκ και ψάχνεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Μεταξύ της πλευράς του παίκτη και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ υπάρχει σταθερά ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας και έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας τους με δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι. Ο Σταφυλίδης έχει με την Άουγκσμπουργκ συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και η γερμανική ομάδα εξετάζει την προοπτική να τον παραχωρήσει.

Η δυσκολία στην περίπτωσή του είναι διπλή:

-Η πρώτη αφορά στο ενδιαφέρον άλλων συλλόγων από την Αγγλία, την Ιταλία και την Γερμανία να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή δίνοντας χρήματα που ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολο να δώσει σ' αυτή τη φάση για αριστερό μπακ.

-Και η δεύτερη τα χρήματα που ζητά η Άουγκσμπουργκ για δανεισμό και ανεβάζουν το συνολικό κόστος απόκτησής του (μαζί και οι απολαβές του παίκτη) για έξι μήνες κοντά στο 1.000.000 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί την υπόθεση του 24χρονου διεθνή μπακ και εφόσον βρει πρόσφορο έδαφος θα κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει.

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΧΑΤΖΙΣΑΦΙ

Το όνομα του Σταφυλίδη δεν είναι το μοναδικό στη λίστα του ΠΑΟΚ για τη θέση του αριστερού μπακ. Υπάρχουν και άλλα και σ' αυτά συμπεριλαμβάνεται και ο Εσάν Χατζισαφί του Πανιωνίου. Για την αξία του Ιρανού των "κυνανερύθρων" υπάρχει θετική άποψη στην Τούμπα, ενώ και οικονομικά η περίπτωσή του είναι αρκετά βατή, αν τελικά αποφασίσει να μπει σε διαπραγμάτευση με τον πανιώνιο για την απόκτησή του.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΧΟΥΛΤ

Τέλος, θα πρέπει να διευκρινίσουμε και ορισμένα πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με τον Νίκλας Χουλτ, το όνομα του οποίου ακούγεται τις τελευταίες μέρες για τον ΠΑΟΚ. Ο 27χρονος Σουηδό του Παναθηναϊκού είναι αλήθεια ότι έχει στοιχεία (κυρίως η ταχύτητα) που δεν αφήνουν αδιάφορους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, η δική του περίπτωση όπως, ενδεχομένως, και άλλων παικτών των "πρασίνων", εντάσσονται σε μία γενικότερη συζήτηση που είναι βέβαιο ότι θα γίνει μεταξύ του Σαββίδη και των συνεργατών του για το πώς θα πρέπει να σταθεί ο ΠΑΟΚ απέναντι σε έναν ιστορικό σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, από την άλλη όμως και σε έναν σύλλογο ο ιδιοκτήτης του οποίου (Γιάννης Αλαφούζος) στάθηκε πολέμιος πολυεπίπεδα απέναντι στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ