ΠΑΟΚ

Πότερ: "Μεγάλη πρόκληση για εμάς ο ΠΑΟΚ"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Ο προπονητής της Έστερσουντ, Γκράχαμ Πότερ και ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, μίλησαν για τα παιχνίδια της Έστερσουντ με τον ΠΑΟΚ. Από το PAOK TV θα δουν οι ομογενείς το παιχνίδι.

Λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα η αποστολή της Έστερσουντ, ο προπονητής της, Γκράχαμ Πότερ και ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, έκαναν δηλώσεις στον σουηδικό Τύπο για τα ματς με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος τεχνικός σημείωσε: "Γνωρίζουμε πως θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς ο ΠΑΟΚ. Είναι μια μεγάλη ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες. Πιθανότατα θα δυσκολευτούμε να προσαρμοστούμε στην ζέστη, οπότε δύσκολα θα ηγηθούμε του παιχνιδιού.

Ολοκληρώνουμε την προετοιμασία μας με μια σκληρή προπόνηση. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα βρεθούμε στο γήπεδο της Τούμπας για... χαλάρωμα προκειμένου να μπούμε στο κλίμα του παιχνιδιού και να παρουσιαστούμε απολύτως έτοιμοι για τον αγώνα".

Από την πλευρά του, ο Έλληνας αμυντικός σημείωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι και για την ομάδα αλλά και για μένα προσωπικά. Είναι κορυφαίο κλαμπ στην Ελλάδα με πολλούς καλούς παίκτες και στην άμυνα και στην επίθεση, ωστόσο, θεωρώ πως έχουμε το κλειδί για να τους κερδίσουμε.

Αισθάνομαι πολύ όμορφα που επιστρέφω, είναι επίσης πολύ ευχάριστο που μας περιμένουν δύο ακόμη παιχνίδια στην Ευρώπη, θέλουμε να τα δώσουμε όλα για να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο".

Το ΠΑΟΚ-Έστερσουντς ζωντανά από το PAOK TV

Εξάλλου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσφέρει την αναμέτρηση του Δικεφάλου κόντρα στην Έστερσουντ (17.08, 21:00) για τα Play Offs του Europa League, σε ζωντανή μετάδοση σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

"Εύκολα, απλά, με € 3,99 , απολαύστε τον αγώνα στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet! Η μετάδοση του αγώνα από το PAOK TV θα είναι ενεργή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όσους βρίσκονται εκτός Ελλάδας και Σουηδίας.

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Έστερσουντς θα μεταδοθεί εντός Ελλάδας αποκλειστικά από την Cosmote TV. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το tv.paokfc.gr ή καλέστε στις γραμμές εξυπηρέτησης πελατών: +30 2310958322 και +30 2310958325 (Τετάρτη έως τις 21:00 και την Πέμπτη από τις 09:00 μέχρι την λήξη του αγώνα)".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ