ΠΑΟΚ

Ποτέ ξανά στο... μηδέν σε δύο σερί ματς

Ποτέ ξανά στο... μηδέν σε δύο σερί ματς
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ήταν "άσφαιρος" στο ματς με τον Παναιτωλικό αλλά και σε αυτό με την Γκαμπάλα και για πρώτη φορά φέτος δεν καταφέρνει να σκοράρει σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ για ένα ακόμη ματς δεν κατάφερε να "χαμογελάσει" και ήρθε ισόπαλος (0-0) απέναντι στην Γκαμπάλα. Ετσι ο "Δικέφαλος" έφτασε τα πέντε συνεχόμενα παιχνίδια δίχως νίκη (ήττες από Αστέρα Τρίπολης και Κρασνοντάρ και ισοπαλίες με Πανθρακικό, Παναιτωλικό και Γκαμπάλα) ενώ πέραν αυτού, δημιούργησε αρνητικό ρεκόρ την τρέχουσα σεζόν αναφορικά με το... μηδέν στην επίθεση.

Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ έμεινε "άσφαιρος" τόσο στο ματς με τον Παναιτωλικό, όσο και σε αυτό με την Γκαμπάλα και έτσι για πρώτη φορά φέτος δεν κατάφερε να σκοράρει σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια καθώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη ξανά την αγωνιστική χρονιά 2015-16. Οι "ασπρόμαυροι" είναι γεγονός πως σε πολλούς αγώνες αντιμετώπισαν πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι και πλέον υπάρχει... θέμα και στην επίθεση.

Και μάλιστα ο ΠΑΟΚ έμεινε δίχως γκολ σε δύο εντός έδρας ματς, με αντίπαλους όχι ιδιαίτερα ισχυρούς. Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση στον "Δικέφαλο" στο αγωνιστικό κομμάτι μόνο προβληματισμό μπορεί να "φέρνει" καθώς το ντεφορμάρισμα των "ασπρόμαυρων" δεν λέει να σταματήσει αλλά συνεχίζεται.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ