ΠΑΟΚ

Πόσο κόστισε το "ξήλωμα" του ΠΑΟΚ

Πόσο κόστισε το "ξήλωμα" του ΠΑΟΚ
Μάρτενς Ρατς INTIME SPORTS

Τα σημαντικά ποσά που δόθηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να αποχωρήσουν οι παίκτες στους οποίους δεν υπολόγιζε ο Τούντορ.

Ο Αρνεσεν το φετινό καλοκαίρι δεν επωμίσθηκε το βάρος μόνο της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ, αλλά και των επαφών με τους παίκτες στους οποίους δεν υπολόγιζε ο Τούντορ. Φυσικά, για να αποχωρήσουν οι ποδοσφαιριστές χρειάστηκε και η συμβολή του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έβαλε το χέρι στην τσέπη.

Εκτός, λοιπόν, από τα χρήματα που δόθηκαν για την αγορά εννιά παικτών (μόνο ο Ροντρίγκες ήρθε ως ελεύθερος) δαπανήθηκαν σημαντικά ποσά και για τις αποδεσμεύσεις.

Αν τελικά όλα εξελιχθούν ομαλά και με τους Περέιρα και Γκολάσα, υπολογίζεται ότι πάνω από 1,5 εκ. ευρώ θα έχει δοθεί σε αποζημιώσεις με το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου.Αξίζει να αναφέρουμε ότι τόσο ο Μάρτενς, όσο και ο Ρατς πήραν περίπου το 30% του υπολοίπου του συμβολαίου τους.

Ο Βέλγος έλαβε 210.000 ευρώ για να λύσει το συμβόλαιό του και ο Ρουμάνος πάνω από 350.000 (μην ξεχνάμε ότι είχε δύο ακόμη χρόνια συμβολαίου). Σχεδόν με το ίδιο ποσοστό καθορίστηκαν οι αποζημιώσεις για Μαντούρο και Σαλπιγγίδη και αυτό δείχνει ότι ο Σαββίδης ήταν αποφασισμένος να πληρώσει και το ξήλωμα και όχι μόνο το στήσιμο του νέου ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ