ΠΑΟΚ

Πόσο επηρεάζονται Άγιαξ και Βασιλεία από το Μουντιάλ

Copenhagen's Mathias 'Zanka' Joergensen, right, and Ajax's Kasper Dolberg fight for the ball during the Europa League round of 16 first leg soccer match between FC Copenhagen and Ajax Amsterdam at Parken, Copenhagen, Thursday, March 9, 2017. (Jens Dresling/Polfoto via AP)
Copenhagen's Mathias 'Zanka' Joergensen, right, and Ajax's Kasper Dolberg fight for the ball during the Europa League round of 16 first leg soccer match between FC Copenhagen and Ajax Amsterdam at Parken, Copenhagen, Thursday, March 9, 2017. (Jens Dresling/Polfoto via AP) AP

Στις 19 Ιουνίου ο ΠΑΟΚ θα μάθει την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο προκριματικό του Champions League και Άγιαξ και Βασιλεία - όπως και η ομάδα της Θεσσαλονίκης - θα περιμένουν την επιστροφή των διεθνών τους από τη Ρωσία.

Αν ο ΠΑΟΚ αγωνιά για την πορεία της Σερβίας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου εξαιτίας του ενδεχόμενου να μην προλάβει ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς τα πρώτα παιχνίδια στα προκριματικά του Champioons League τότε θα πρέπει να προτιμά τον Άγιαξ αντί της Βασιλείας ως αντίπαλο για τον ίδιο πάνω κάτω λόγο.

Την ώρα που η Βασιλεία εκπροσωπείται μόνο με έναν ποδοσφαιριστή στο Μουντιάλ της Ρωσίας, τον 27χρονο Μίκαελ Λανγκ που είναι και ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελβετίας που αγωνίζεται στο εγχώριο πρωτάθλημα , ο Αίαντας θα περιμένει τις επιστροφές τεσσάρων ποδοσφαιριστών του. Οι Λάσε Σένε και Κάσπερ Ντόλμπεργκ αγωνίζονται με την Εθνική Δανίας, ο Νικολάς Ταγλιαφίκο με την Αργεντινή και ο Χακίμ Ζιγέχ με το Μαρόκο. Από αυτούς ο Ζιγέχ έκανε την περασμένη σεζόν 39 παιχνίδια, ο Σένε 36, ο Ντόλμπεργκ 30 και ο Ταγλιαφίκο 15.

Η συμμετοχή όλων αυτών των ποδοσφαιριστών, όπως του Πρίγιοβιτς και του Ουάρντα, στο δεύτερο προκριματικό του Champions League θα εξαρτηθεί από το πόσο θα προχωρήσουν τα αντιπροσωπευτικά του συγκροτήματα στο Μουντιάλ. Και από τους δύο πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ ο προπονητής του Άγιαξ Έρικ Τεν Χαχ είναι αυτός που έχει τους μεγαλύτερους "πονοκεφάλους".

Photo credits: Jens Dresling/Polfoto via AP

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ