ΠΑΟΚ

Πόσο άλλαξες, ΠΑΟΚ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ (2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ (2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ MOTIONTEAM

Μετά από 17 μήνες, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στους Ζωσιμάδες, όπου μετρά δυο διαδοχικές "τριάρες" από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εντελώς αλλαγμένος ο "Δικέφαλος" σε σχέση με την περσινή ήττα. (VIDEOS)

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σε ένα γήπεδο στο οποίο έχει ξεχάσει την γεύση της νίκης, με τις δυο τελευταίες του επισκέψεις να έχουν συνοδευτεί με ισάριθμες ήττες, στις οποίες δέχθηκε από τρία γκολ σε κάθε ματς. Οι ασπρόμαυροι είχαν ηττηθεί στο περσινό αντίστοιχο ματς με σκορ 3-1, στις 30 Αυγούστου 2015, με την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ να έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό.

Στο αντίστοιχο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες για την σεζόν 2015-16, για τον ΠΑΟΚ είχε ξεκινήσει ως βασικοί οι: Όλσεν, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, Κόστα, Βίτορ, Τζιόλης. Κάτσε, Σάμπο, Πέλκας, Ζάιρο, Μακ.

Από αυτούς, οι τρεις παραχωρήθηκαν με μεταγραφή (Όλσεν στην Κοπεγχάγη, Μακ στην Ζενίτ, Κόστα στην Γρανάδα), τρεις έχουν δοθεί με την μορφή δανεισμού (Κωνσταντινίδης στην Ομόνοια, Σάμπο στην Μπεϊταρ Ιερουσαλήμ, Ζάιρο στον ΠΑΣ με όρο να μην αγωνίζεται στα μεταξύ τους παιχνίδια), ένας έμεινε ελεύθερος (Βίτορ), και δυο είναι εκτός αποστολής (Τζιόλης, Κάτσε). Οι Λέοβατς και Πέλκας είναι οι μόνοι που συνδέουν την περσινή ήττα με τον φετινό ΠΑΟΚ.

Θυμηθείτε τις δύο τελευταίες ήττες του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ