ΠΑΟΚ

Ποντάρει στην ταχύτητα ο Τούντορ

Ποντάρει στην ταχύτητα ο Τούντορ
Μπερμπάτοφ INTIME SPORTS

Ποιες οι σκέψεις του Ιγκόρ Τούντορ για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή και τι διεμήνυσε στους παίκτες.

Ο Ιγκορ Τούντορ καταλήγει όσο περνούν οι μέρες στο πλάνο με το οποίο θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (18/10) τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Ο 37χρονος τεχνικός ποντάρει στην ταχύτητα γι' αυτό και θα τοποθετήσει στην ενδεκάδα τους Λέοβατς και Ροντρίγκες (αντί των τραυματιών Κίτσιου και Κωνσταντινίδη) αριστερά και δεξιά αντίστοιχα και τον Μακ στην κορυφή της επίθεσης.

Το ερωτηματικό έχει να κάνει με τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Σλοβάκο στην γραμμή κρούσης, με τον Μπερμπάτοφ να είναι το φαβορί. Ολα, πάντως, θα ξεκαθαρίσουν στην σημερινή (15/10) δοκιμή, χωρίς, ακόμη να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, τελικά, να επιλεγεί ο Κλάους.

"Σας πιστεύω"

Ο Ιγκορ Τούντορ, στο μεταξύ, φρόντισε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του πριν την προπόνηση της Τρίτης (14/10). Αρχικά απευθυνόμενος στους διεθνείς σημείωσε: "Συγχαρητήρια για τις εμφανίσεις σας με τις εθνικές σας ομάδες. Αποδείξατε πως αξίζατε αυτή την πρόσκληση και την συμμετοχή σας". Αμέσως μετά απευθύνθηκε σε όσους παίκτες δεν είναι διεθνείς και είπε:

"Αποδείξτε στα παιχνίδια που ακολουθούν, πως αξίζετε να προσκληθείτε στο μέλλον στις εθνικές σας ομάδες από τους προπονητές σας. Είναι ένα κίνητρο που πρέπει να έχετε από εδώ και πέρα".Ο Τούντορ αναφέρθηκε και στο μάτς της Κυριακής με τον Ηρακλή λέγοντας: "Πρέπει να ήμαστε προσηλωμένοι στον απόλυτο βαθμό. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, η νίκη. Πρέπει να λειτουργήσουμε ομαδικά. Σας πιστεύω, δείξτε τις πραγματικές σας δυνατότητες μέσα στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ