ΠΑΟΚ

Ποντάρει στην φόρμα του Μπίσεσβαρ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν ο καταλύτης για την ανατροπή του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη και ο Ραζβάν Λουτσέσκου σκέφτεται να τον βάλει βασικό στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Χωρίς εκπλήξεις το αρχικό σχήμα.

Μόνο αδιάφορο δεν είναι για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του ΠΑΟΚ το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφού θα δώσει ένα ακόμη επιχείρημα στο να συνεχίσουν να υποστηρίζουν ότι εντός γηπέδων είναι οι καλύτεροι στο φετινό Πρωτάθλημα.

Με βάση αυτό το σκεπτικό κάνει τα σχέδια του για το αγωνιστικό πλάνο του αγώνα της Λεωφόρου ο Ρουμάνος τεχνικός και αφήνει στην άκρη την όποια σκέψη για ροτέισιον.

Ουσιαστικά θα στηριχθεί στον κορμό των παικτών που αγωνίζονται σταθερά από την αρχή της περιόδου, ενώ αυτή την φορά θα μπορεί να υπολογίζει και στους Πέλκα και Μάτος που εξέτισαν την ποινή τους στο ματς με την Ξάνθη.

Υπάρχει βέβαια η σημαντική απουσία του Τζάλμα Κάμπος, όμως, από την άλλη το ρόστερ του Δικεφάλου διαθέτει και άλλους αξιόλογους παίκτες που μπορούν να παίξουν στα άκρα. Και ένας από αυτούς είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός ήταν "όλα τα λεφτά" (σκόραρε και έδωσε και ασίστ για γκολ) ως αριστερός εξτρέμ στην περίπου μισή ώρα που αγωνίστηκε με την Ξάνθη και τον ίδιο ρόλο θα έχει, κατά πάσα πιθανότητα, από το ξεκίνημα του απογευματινού αγώνα.

ΜΟΝΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΑΦ

Αναλυτικά, το πλάνο ενδεκάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ως εξής: Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από την εστία, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά θα αγωνιστούν οι: Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Ο Μαουρίσιο και ο Πέλκας (σε ρόλο επιτελικού χαφ και κρυφού φορ) θα είναι οι οι δύο από τους τρεις της μεσαίας γραμμής, ενώ η άλλη θέση "παίζεται" ανάμεσα στον Κάνιας και τον Σάχοβ. Μπίσεσβαρ και Μακ θα κινούνται στα άκρα, ενώ ο Πρίγιοβιτς θα βρίσκεται στην κορυφή στο 4-2-3-1 του ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ