ΠΑΟΚ

"Πονοκέφαλος" του Λουτσέσκου η μεσαία γραμμή

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Πέλκας και Τσίμιροτ τέθηκαν ξαφνικά εκτός πλάνου ΠΑΟΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό (15:00) στο Αγρίνιο και έβαλαν σε μεγάλο μπελά τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ουκ ολίγες δοκιμές έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην διάρκεια της προπόνησης του ΠΑΟΚ το Σάββατο (27/1). Ο Ρουμάνος τεχνικός φανέρωσε ότι είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος με τη σύνθεση της μεσαίας γραμμής, καθώς ξαφνικά βρέθηκε χωρίς δύο βασικούς του αγώνα της Τετάρτης με τον Ατρόμητο, τον Πέλκα και τον Τσίμιροτ.

Ο προβληματισμός του 48χρονου κόουτς έχει ενταθεί και από το γεγονός ότι ο Ελ Καντουρί που αποτελεί μία από τις μονάδες πρώτης γραμμής δεν είναι ακόμη έτοιμος να βγάλει ολόκληρο ενενηντάλεπτο.

Πάντως, ένα από τα βασικά σενάρια θέλει τον 28χρονο μεσοεπιθετικό να παίρνει θέση στην ενδεκάδα, έχοντας πίσω τους τους Κάνιας και Μαουρίσιο. Θέση διεκδικούν και οι Μπίσεσβαρ και Σάχοβ, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και το σενάριο του "καθαρού" 4-3-3, με τους Κάνιας, Σάχοβ και Μαουρίσιο μαζί στο αρχικό σχήμα.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ

Ενδεικτικό του προβληματισμού που έχει ο κόουτς του ΠΑΟΚ για το αρχικό σχήμα στο Αγρίνιο είναι ότι έφτασε στο σημείο να κάνει δοκιμή με τον Αντρέ Βιεϊρίνια πίσω από τον Πρίγιοβιτς. Στο μικρό αυτό ενδεχόμενο ο Αζεβέντο θα πάρει για πρώτη φορά φανέλα και μάλιστα βασικού. Όμως, η ανετοιμότητα του Βραζιλιάνου τον οδηγεί, λογικά, στον πάγκο κι αν το ματς πάει όπως το σχεδιάζει ο Λουτσέσκου μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στην πορεία.

Η ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Έχοντας κατά νου όλα τα παραπάνω δεδομένα, μία πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ έχει ως εξής: Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από την εστία, από τα δεξιά στην άμυνα θα κινούνται οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια, ενώ η τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τους Μαουρίσιο, Κάνιας και Ελ Καντουρί. Στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν ο Λημνιός και ο Κάμπος (σοβαρές πιθανότητες έχει και ο Μακ), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Πρίγιοβιτς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ