ΠΑΟΚ

Πονάει ο Μακ, προπόνηση με Κλάους

Πονάει ο Μακ, προπόνηση με Κλάους
INTIME SPORTS

Ο Μακ έκανε θεραπεία καθώς έχει αιμάτωμα στον δεξί τετρακέφαλο, τις επόμενες δύο μέρες θα φανεί αν υπολογίζεται για το ματς του ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα, ενώ ο Αθανασιάδης έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Με τον Μακ να κάνει θεραπεία καθώς έχει αιμάτωμα στον δεξιό τετρακέφαλο και τον Αθανασιάδη να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης κόντρα στη Φιορεντίνα.

Στην προπόνηση της Δευτέρας οι παίκτες που έπαιξαν ως βασικοί στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν σε τεχνική και τακτική και μέσα σε αυτούς ήταν και ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Ο Ελληνας φορ ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και τις ασκήσεις με μπάλα δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους ενώ σχετικά με τον Μακ, έχει ένα αιμάτωμα στον δεξιό τετρακέφαλο από γονατιά που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ατρόμητο, αισθανόταν ενοχλήσεις και έκανε θεραπεία.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες δύο μέρες έτσι ώστε να φανεί αν θα είναι στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη για τον αγώνα με την Φιορεντίνα. Τέλος, ο Γιώργος Τζαβέλλας συνέχισε αποθεραπεία σε ανεβασμένους ρυθμούς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ