ΠΑΟΚ

Πονάει ο Κλάους!

Πονάει ο Κλάους!
Κλάους INTIME SPORTS

Οι Αθανασιάδης και Μακ δεν πήραν μέρος ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής (29/5) και παραμένει άγνωστο αν θα προλάβουν το ματς με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο (31/5).

Ο Ρόμπερτ Μακ έχει ακόμα ενοχλήσεις στη μέση, έμεινε στο γυμναστήριο και αναμένεται να προπονηθεί το Σάββατο (30/5) όπου θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στη Λεωφόρο. Το ίδιο ισχύει και για τον Στέλιο Πόζογλου. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής ήταν καθαρά, ωστόσο ο παίκτης πονάει στον λαγονοψοϊτη και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης πονάει στη μέση από το χτύπημα στο ματς της Τετάρτης, ενώ έχει και ενοχλήσεις στην περιοχή των προσαγωγών. Στον ΠΑΟΚ θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή την εξέλιξη της κατάσταση των δύο παικτών, για να κρίνουν αν μπορούν να συμμετάσχουν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Ο Παναγιώτης Γλύκος έκανε αποθεραπεία με ποδήλατο, ο Τζιόλης που έτσι κι αλλιώς είναι τιμωρημένος έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα, ενώ ο Ρικάρντο Κόστα είχε μια ενόχληση στο ισχίο, αλλά προπονήθηκε κανονικά. Τέλος, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έκανε ειδικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο εγχειρισμένο του δάκτυλο.

Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο θα προπονηθεί στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ