ΠΑΟΚ

Πολύ κοντά στο "ναι" ο Λάζοβιτς

Πολύ κοντά στο "ναι" ο Λάζοβιτς

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός της Ζενίτ, Ντάνκο Λάζοβιτς, είναι έτοιμος να έρθει Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ο Ντάνκο Λάζοβιτς είναι θετικός στο να έρθει στον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του. Αυτό αναφέρει σήμερα η εφημερίδα "ΣΠΟΡ", η οποία σε ρεπορτάζ της σημειώνει ότι είναι πολύ πιθανό μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Λάζοβιτς και ο ατζέντης του να έρθουν στη Θεσσαλονίκη για να κανουν τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, το "ψηστήρι" των ανθρώπων του "Δικεφάλου" εδώ και αρκετό καιρό έχει πιάσει τόπο, ενώ και οι πληροφορίες που συνέλεξε ο ίδιος ο παίκτης τπον έπεισαν ότι ο ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη στο τιμόνι του έχει μεγάλες προοπτικές.

Πιθανόν οι τελικές συζητήσεις να αφορούν αρχικά σε συμβόλαιο ενός έτους, με τη Ζενίτ να καλύπτει μέρος των 2.000.000 ευρώ που λαμβάνει ο 29χρονος Σέρβος βάσει της συμφωνίας του στη Ρωσία, αλλά και τον ΠΑΟΚ να πληρώνει ένα πολύ μεγάλο ποσό για τα ελληνικά δεδομένα.

Όπως έχουμε γράψει από χθες δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να προκύψει και οριστική συμφωνία με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ