ΠΑΟΚ

Ποινή φυλάκισης με αναστολή για Γούμενο

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ MOTIONTEAM

Ποινή φυλάκισης με αναστολή για τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννη Γούμενο. Η υπόθεση αφορούσε υπεξαίρεση χρημάτων από το 2006.

Ποινή φυλάκισης έξι ετών, με αναστολή, επιβλήθηκε στον Γιάννη Γούμενο, σε υπόθεση υπεξαίρεσης 780.000 Ευρώ, το διάστημα που ο τελευταίος ήταν πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το 2006. Ο Γιάννης Γούμενος έχει δικαίωμα έφεσης, καθώς πρόκειται για πρωτόδικη απόφαση.

Η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ήταν ομόφωνη, ωστόσο η έφεση που θα κάνει έχει ανασταλτικό χαρακτήρα αφού του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της "μετέπειτα καλής συμπεριφοράς".

Στην απολογία του ο Γούμενος υποστήριξε ότι δεν υπήρχαν τα χρήματα για τα οποία κατηγορείται για να τα υπεξαιρέσει και πρόσθεσε ότι με το επίδικο ποσό είχαν ήδη καλυφθεί υποχρεώσεις της ΠΑΕ χωρίς να υπάρχουν παραστατικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ