ΠΑΟΚ

Ποινή απαγόρευσης εισόδου στον Κωνσταντινίδη και πρόστιμο στον ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στον team manager του ΠΑΟΚ, Παντελή Κωνσταντινίδη για τη συμπεριφορά του στον πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό. Πρόστιμο και στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Πέρα απ' την τιμωρία του Ολυμπιακού, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 20 ημέρες στον team manager του ΠΑΟΚ, Παντελή Κωνσταντινίδη για τη συμπεριφορά του στον πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 2.500 ευρώ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Αριθμός απόφασης 112/2017

Δίκασε την υπόθεση κατά 1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 2) του Παντελή Κωνσταντινίδη, εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς, όσον αφορά τον δεύτερο εγκαλούμενο στις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας 12.4.2017, 5η φάση, 1η αγωνιστική, Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Κήρυξε τους εγκαλούμενους πειθαρχικά ελεγκτέους για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη.

Επέβαλε στον δεύτερο εγκαλούμενο ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για είκοσι (20) ημέρες και στον ίδιο εγκαλούμενο καθώς και στην πρώτη εγκαλούμενη ΠΑΕ, ευθυνόμενους αλληλεγγύως και εις ολόκληρον, χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ.

Επέβαλε στην πρώτη εγκαλούμενη χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ