ΠΑΟΚ

Πλησιάζει σε Ελ Καντουρί ο ΠΑΟΚ

Club Brugge's Brandon Mechele, left, challenges Napoli's Omar El Kaddouri during the Group D Europa League soccer match between Club Brugge and Napoli at Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Thursday Nov. 26, 2015. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Ελ Καντουρί (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 26χρονου Μαροκινού, Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Δικέφαλος τον παίρνει ως δανεικό με οψιόν αγοράς από την Έμπολι.

Ο καπνός που εμφανίστηκε με το ποστάρισμα του Γιώργη Σαββίδη στο Instagram, στο οποίο το μέλος του δ.σ. της ασπρόμαυρης ΠΑΕ ανέβασε την φανέλα με το νούμερο 7 που ψάχνει κάτοχο μετά τον δανεισμό του Ουάρντα, έχει και φωτιά, που προέρχεται από την Ιταλία.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με την Έμπολι για τον δανεισμό του Ομάρ Ελ Καντουρί (δεξιά στη φωτ.). Ο 26χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός έχει αποδεχθεί την πρόταση των ασπρόμαυρων, και θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα μέχρι το καλοκαίρι του 2018, όταν και με βάση την συμφωνία της Έμπολι και του ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος του βορρά θα έχει το δικαίωμα απόκτησης των δικαιωμάτων του έναντι ποσού που θα οριστεί ως οψιόν αγοράς.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Ελ Καντουρί να ταξιδέψει αύριο για την Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παραδίδει το "7" ο Γιώργος Σαββίδης
Επιμένουν για ΠΑΟΚ και Ελ Καντουρί

(AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ