ΠΑΟΚ

Πλήγμα με Λέοβατς

Πλήγμα με Λέοβατς
INTIME SPORTS

Θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο υπέστη ο Μάριν Λέοβατς, πιο χαλαρά προπονήθηκαν Κόστα, Τζιόλης και Βίτορ.

Ο Ιγκόρ Τούντορ βλέπει ακόμη έναν παίκτη του την φετινή περίοδο να τίθεται νοκ άουτ λόγω θλάσης. Αυτή τη φορά ο άτυχος ήταν ο Μάριν Λέοβατς. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ο Κροάτης αμυντικός έδειξε πως υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο.

Ο Λέοβατς αναμένεται ν’ απουσιάσει από τις προπονήσεις για 4-5 εβδομάδες, γεγονός που αναγκάζει τον προπονητή του ΠΑΟΚ ν’ αναζητήσει άλλη λύση για την αριστερή πτέρυγα αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Καμπάλα. Αυτό σημαίνει ότι ο Κροάτης μπακ θα χάσει τους σημαντικούς αγώνες με Καμπάλα (εκτός), ΑΕΚ (εντός), Ατρόμητο (εκτός), Ντόρτμουντ (εντός), Ολυμπιακό (εντός), Ηρακλή (εκτός), Κράσνονταρ (εντός) και Παναθηναϊκό (εντός).

Τέλος, οι Ρικάρντο Κόστα και Αλέξανδρος Τζιόλης έμειναν στο γυμναστήριο για λόγους αποφόρτισης, ενώ χαλαρό πρόγραμμα ακολούθησε κι ο Μιγκέλ Βίτορ που πονούσε στο πόδι από κλωτσιά που δέχτηκε στο ματς με τη Βέροια.

Απέκτησε ταλέντο ο ΠΑΟΚ

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι εδώ και μερικές μέρες ο Παναγιώτου, που μέχρι πρότινος άνηκε στον ΑΟ Γιάννινα. Είχε προηγηθεί από την εν λόγω η ομάδα την περσινή σεζόν η απόκτηση του Αντώνη Γαϊτανίδη, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Κ15 του Δικεφάλου.

Ο διευθυντής των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, είχε εισηγηθεί στα μέσα της προηγούμενης χρονιάς ο Παναγιώτου να προπονείται και να συμμετάσχει σε φιλικά τουρνουά με τα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τελικά ήρθε η μεταγραφή του γεννημένου το 2002 ποδοσφαιριστή την περασμένη Πέμπτη στα γραφεία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, παρουσία του διευθυντή ακαδημιών του Δικεφάλου, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου, του τεχνικού διευθυντή του ΑΟ Γιάννινα, Βασίλη Κίτση και της οικογένειας του παιδιού.

Επήλθε η συμφωνία τηρώντας όλες τις προϋποθέσεις για τη μετακίνηση του (διαμονή, διατροφή, σχολείο, φροντιστήριο).

Ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟ Γιάννινα, Βασίλης Κίτσης δήλωσε σχετικά:

"Εκ μέρους του Συλλόγου είμαστε πολύ χαρούμενοι. Μετά τη μετακίνηση του Αντώνη Γαϊτανίδη ήρθε και η μετακίνηση του Παναγιώτου, ανοίγοντας με αυτό τον τρόπο το δρόμο και για άλλα παιδιά του Συλλόγου μας. Ευχαριστούμε την οικογένεια του παιδιού που ήταν πάντα δίπλα μας και του ευχόμαστε να παίξει γρήγορα στην πρώτη ομάδα και να φτάσει πολύ ψηλά. Ευχαριστούμε την ομάδα του ΠΑΟΚ και τη διοίκηση της ΠΑΕ για τη συνεργασία που είχαμε σε όλη αυτή την ευχάριστη διαδικασία και ιδιαίτερα τον κ. Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο που ασχολήθηκε προσωπικά με το θέμα".

Πλήγμα με Λέοβατς

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ