ΠΑΟΚ

Πλάνο για να μειώσει την κούραση ενόψει Ολυμπιακού

Πλάνο για να μειώσει την κούραση ενόψει Ολυμπιακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα πάει απευθείας στην Αθήνα μετά το ματς με την Καραμπάγκ στο Μπακού, για να μειώσει τις μετακινήσεις ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ένα διάστημα με 7 αγώνες σε 21 μέρες αρχίζει για την ομάδα του ΠΑΟΚ από την Κυριακή (16/10) και οι άνθρωποι του Δικεφάλου ήδη ψάχνουν τους τρόπους να μειώσουν όσο είναι δυνατό τις μετακινήσεις και άρα την επιπλέον κόπωση.

Μία πρώτη απόφαση είναι η αποστολή της ομάδας, μετά το Μπακού, όπου θα βρεθεί την άλλη Τετάρτη (19/10), για τον αγώνα με την Καραμπάγκ το βράδυ της Πέμπτης (20/10), να πετάξει την Παρασκευή (21/10) απευθείας για την Αθήνα.

Έτσι θα γλιτώσει την επιπλέον μετακίνηση από Θεσσαλονίκη - Αθήνα, παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς θα μείνει στην πρωτεύουσα για ένα τριήμερο και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής (23/10).

Οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν ήδη επαφές με τον Ατρόμητο, αλλά και την ΑΕΚ για να γίνουν οι προπονήσεις του διημέρου σε έναν από τους χώρους που χρησιμοποιούν οι δύο σύλλογοι.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ