ΠΑΟΚ

"Πιθανότατα στην Λάτσιο ο Μακ"

"Πιθανότατα στην Λάτσιο ο Μακ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το μήνυμα ξένου δημοσιογράφου που επικαλείται πληροφορίες από τον ατζέντη του Ρόμπερτ Μακ. Για πρόταση του ΠΑΟΚ στον Αμπντούλ Σισοκό κάνουν λόγο στην Ισπανία.

Αναφορά στον Ρόμπερτ Μακ κάνει ο δημοσιογράφος Πάβελ Τούρεκ. Σύμφωνα με όσα έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter, ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής πιθανότατα να καταλήξει στην Λάτσιο. "Ο ατζέντης του Ρόμπερτ Μακ επιβεβαίωσε πως μετά το Euro θα αφήσει τον ΠΑΟΚ και πιθανότατα θα μετακομίσει στην Λάτσιο", αναφέρει.

Ο ΠΑΟΚ, ο Σισοκό και η Ισπανία

Συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό έδωσε ο Αμπντούλ Σισοκό του οποίου το όνομα "παίζει" για τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσιογράφο (όπως ακούγεται να λέει στον τηλεοπτικό σταθμό) ο 26χρονος μέσος έχει προτάσεις και μεταξύ αυτών η μία είναι από τον ΠΑΟΚ. Τι απάντησε ο Σισοκό για το μέλλον του;

Τόνισε πως θα αποχωρήσει από την Μαγιόρκα γιατί έχει άλλες προτεραιότητες ενώ ανέφερε πως του αρέσει η ζωή στην Ισπανία. " Θα ήθελα να μείνω στην Ισπανία", είπε μεταξύ άλλων και φανέρωσε πως προτεραιότητά του είναι η παραμονή στην συγκεκριμένη χώρα εφόσον βρει έναν σύλλογο που με επίσημη πρόταση να καλύπτει πλήρως τα "θέλω" του.

Μιλούνοβιτς: "Ελάχιστες πιθανότητες για ΠΑΟΚ..."

Σε ιστοσελίδα της Σερβίας φιλοξενούνται δηλώσεις του Λούκα Μιλούνοβιτς που αγωνίστηκε στον Πλατανιά. Σε ερώτηση για τον ΠΑΟΚ, ο ποδοσφαιριστής είπε πως μετά από μια πρώτη επαφή που υπήρξε, δεν δόθηκε συνέχεια στο θέμα και μάλιστα τόνισε σχετικά με την προοπτική "γάμου" με τον "Δικέφαλο" πως " αυτό συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες". Πάντως, ο Μιλούνοβιτς τόνισε πως έχει μιλήσει με εκπροσώπους της ΑΕΚ και του Αστέρα Τρίπολης.

"Ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για Ταρέμι"

Στο Ιράν κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μεχντί Ταρέμι (κάποια άλλα δημοσιεύματα τονίζουν πως ο συγκεκριμένος παίκτης θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με ελληνική ομάδα). Πρόκειται για 24χρονο Ιρανό επιθετικό που την σεζόν 2015-16 πέτυχε 16 γκολ (σε 25 ματς πρωταθλήματος) με την Περσέπολις. Το όνομά του έχει γραφτεί και για την Λεγκανές.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ