ΠΑΟΚ

Πίσω έμπαζε, μπροστά τα χαλούσε ο ΠΑΟΚ, ήττα 4-2 από το Βόλο

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
Ελ Καντουρί EUROKINISSI SPORTS

Ο Bόλος επικράτησε 4-2 εντός έδρας του ΠΑΟΚ, με τον Ελ Καντουρί να σκοράρει στο ανεπίσημο ντεμπούτο του. Η ομάδα της Μαγνησίας "έλαμψε" απέναντι σε έναν προβληματικό μεσοαμυντικά Δικέφαλο.

Σε φιλική αναμέτρηση φιλανθρωπικού σκοπού, παρουσία περίπου 15.000 φιλάθλων, ο νεοσύστατοςNFC Bόλος, ομάδα που θα πάρει μέρος στην Γ' εθνική, νίκησε με 4-2 τον ΠΑΟΚ στο ΕΑΚ Βόλου.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Βόλου εκμεταλλεύτηκε τους χώρους που άφηνε ο ΠΑΟΚ κάτω από τη μεσαία γραμμή και σε δυο από τις τρεις αντεπιθέσεις που ξεδίπλωσε στο πρώτο 20λεπτο, κατάφερε να προηγηθεί με 2-0, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι είχαν συχνή παρουσία στην περιοχή του Βόλου, αλλά κακές επιλογές στο τελείωμα των φάσεων που δημιούργησαν.

Στο13'ο Μάντζης από τα δεξιά γύρισε στον Ηλιόπουλο, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής, με τακουνάκι, έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Βόλου. Στο 17' ο Πέντα βρέθηκε στο έδαφος μετά από φράγμα του Κωνσταντινίδη, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι και τον Πίτου Γκαρσία να ευστοχεί στην εκτέλεσή του και να γράφει το 2-0.

Στο 20' ο Μπίσεσβαρ βρήκε τον Ελ Καντουρί, με τον Μαροκινό να κάνει το σουτ στη κίνηση από το ύψος του πέναλτι και να μειώνει σε 2-1. Το παιχνίδι συνέχισε να είναι ανοικτό, με τον ΠΑΟΚ να υστερεί στην τελική προσπάθεια και να έχει αργές επιστροφές στην άμυνα. Στο 37' ο Πούγγουρας (σε φάση στην οποία οι ασπρόμαυροι ζήτησαν φάουλ) έχασε τη μπάλα από τον Μάντζη , που μπήκε στην περιοχή και με σουτ έκανε το 3-1.

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να προχωρά σε τέσσερις αλλαγές για τον ΠΑΟΚ, με τους Πέλκα και Μπίσεσβαρ να αγωνίζονται στα δυο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, τον Ελ Καντουρί να είναι ο επιτελικός μέσος, έχοντας στη πλάτη του τους Κάνιας και Κάτσε, και τους Βαρέλα και Λεβέκ να αντικαθιστούν τους Λέοβατς και Μαλεζά.

Ο Δικέφαλος έδειξε να είναι πιο προσεκτικός μεσοαμυντικά, μην αφήνοντας τα κενά που παρατηρήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Οι φάσεις που έγιναν μπροστά στις δυο εστίες ήταν ελάχιστες σε σχέση με αυτές του πρώτου μέρους. Στο 75' ο Πέλκας μα κάθετη πάσα βρήκε τον Γκαργκαλατζίδη, με τον τελευταίο να μπαίνει στη μεγάλη περιοχή και να σουτάρει εύστοχα, μειώνοντας σε 3-2. Στο 89' ο Δεμηρτζόγλου με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, μετά από σέντρα του Κυπαρίσση, έγραψε το τελικό 4-2.

Στη πρώτη του εμφάνιση με φανέλα του Δικεφάλου, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας. Συνεχής κίνηση στον άξονα και κυρίως στο “χώρο ευθύνης” του, προσπάθησε να παίξει κάθετα, ενώ είχε αρκετά πατήματα μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Ο Μαροκινός έδειξε μεγάλη διάθεση να ηγηθεί του ΠΑΟΚ, έναν ρόλο για τον οποίο αποκτήθηκε από τους ασπρόμαυρους.

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σκόρερς: 13' Ηλιόπουλος, 19' (πεν) Πίτου Γκαρσία, 37' Μάντζης, 89' Δεμηρτζόγλου – 20' Ελ Καντουρί, 75' Γκαργκαλατζίδης

NFCΒόλος (4-2-3-1):Πατσογιώργος, Ντεντάκης, Ηλιάδης, Δημόπουλος, Καλαμίδας (53' Δημηνάς), Πιαστόπουλος, Καμπαγιέρο (85' Ζέρης), Πέντα (68' Μηλιώτης), Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (75' Κυπαρίσσης), Μάντζης (61' Δεμηρτζόγλου). Προπονητής: Χουάν Φεράντο

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Πασχαλάκης (46' Σιαμπάνης), Λέοβατς (46' Λεβέκ), Μαλεζάς (46' Βαρέλα), Πούγγουρας , Κωνσταντινίδης, Κάνιας, Ελ Καντουρί (67' Δημητριάδης), Χατζηστραβός (46' Κάτσε), Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Σταθόπουλος (55' Γκαργκαλατζίδης). Προπονητής: Ράζβαν Λουτσέσκου

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ