Πίστη για αποφυγή τιμωρίας της έδρας στον ΠΑΟΚ - ΠΑΟΚ - SPORT 24
ΠΑΟΚ

Πίστη για αποφυγή τιμωρίας της έδρας στον ΠΑΟΚ

Πίστη για αποφυγή τιμωρίας της έδρας στον ΠΑΟΚ

Διαβάστε ποια επιχειρήματα χρησιμοποίησαν οι νομικοί του ΠΑΟΚ στην απολογία για τη μικρή διακοπή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και γιατί αισιοδοξούν πως δεν θα θεωρηθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης υπότροπη.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η εκδίκαση στην πειθαρχική της Λίγκα για το κατηγορητήριο του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα. Οι κατηγορίες που βάραιναν τον "Δικέφαλο του Βορρά" ήταν δύο. Μία για τις κροτίδες που έσκασαν στο σημαιάκι του κόρνερ μπροστά στη θύρα 4, όταν πήγε να εκτελέσει ο Μπουονανότε στο 14ο λεπτό και μία για το κάψιμο ενός πανό της ΑΕΚ.

Όσον αφορά τη δεύτερη κατηγορία, οι νομικοί εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης και Λάμπρος Μπίρδας, εξέφρασαν την άποψη πως δεν υπήρξε κάποιο σοβαρό επεισόδιο ούτε τραυματίστηκε κανείς, απλά υπήρξε φθορά επειδή κάηκε το πανό. Σχετικά με την πρώτη και πιο σοβαρή κατηγορία, υποστήριξαν ότι αποτέλεσε ένα μεμονωμένο περιστατικό, τονίζοντας πως λήφθηκαν τα καλύτερα δυνατά μέτρα και δεν συνέβη κάτι άλλο.

Για το λόγο αυτό υπάρχει και η εκτίμηση πως πρέπει ο ΠΑΟΚ να τιμωρηθεί μόνο με πρόστιμο και όχι με ποινή κεκλεισμένων των θυρών. Αξίζει να σημειωθεί πως η υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ ήταν πως δεν πρέπει να θεωρηθεί υπότροπος για το μεμονωμένο περιστατικό με την κροτίδα, επειδή η απόφαση της τιμωρίας για μεμονωμένο περιστατικό σε προηγούμενο αγώνα δεν του έχει κοινοποιηθεί ακόμη. Αυτό είναι σημαντικό διότι εάν θεωρηθεί υπότροπος, κινδυνεύει να τιμωρηθεί με ποινή της έδρας του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί, εφόσον συμβεί το παραμικρό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που προηγείται.

Θωρακίζουν τον πάγκο

Σαββίδης, Άρνεσεν και Τούντορ στις συζητήσεις που κάνουν τις τελευταίες ημέρες, έχουν θέσει το θέμα της ύπαρξης ενός επιπλέον ατόμου στον πάγκο. Δεν γίνεται λόγος για συνεργάτη σε τεχνικά ζητήματα, αλλά για κάποιο πρόσωπο που θα είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και θα μπορεί να συνεννοείται καλύτερα την ώρα του αγώνα από τον πάγκο για οποιοδήποτε ζήτημα προκύπτει. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου αναζητούν κάποιον, σίγουρα Έλληνα, που θα έχει την εμπειρία να διαχειριστεί καταστάσεις που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των αγώνων, καθώς ο Τούντορ προσαρμόζεται ακόμη στα ελληνικά δεδομένα και αναμφίβολα μία τέτοια προσθήκη θα τον βοηθούσε.

Εξάλλου, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως δεν έχει αντικατασταθεί ο Παντελής Κωνσταντινίδης κι έτσι χρειάζεται στις τάξεις της ομάδας ένας που να μπορεί να έχει και τον ρόλο του γενικού αρχηγού. Όπως φαίνεται λοιπόν είναι θέμα χρόνου να αποκτηθεί κάποιος με τα προαναφερθέντα στοιχεία για να θωρακιστεί ο πάγκος του ΠΑΟΚ, εφόσον καταλήξουν στο πρόσωπο οι επιτελείς της ΠΑΕ.

Κανένα πρόβλημα με Κωνσταντινίδη

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αισθάνθηκε δυσφορία από την κόπωση και την προσπάθεια που κατέβαλλε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με συνέπεια να αντικατασταθεί πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Το γεγονός ανησύχησε τους ανθρώπους της ομάδας, ωστόσο τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και ο δεξιός οπισθοφύλακας υπολογίζεται κανονικά για το ματς με τον Ατρόμητο.

SHARE:
ΣΙΝΕΜΑ

ΣΙΝΕΜΑ

Όλες οι νέες ταινίες στις αίθουσες: Doctor Strange και βραβευμένο Toni Erdmann

Με μια ματιά, όλες οι νέες κυκλοφορίες στα σινεμά για την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

LIFE GUIDE

LIFE GUIDE

10 πράγματα που πιστεύαμε για το σώμα μας και αποδείχθηκαν μύθοι

Ποια είναι τα πράγματα που αφορούν τη λειτουργία του οργανισμού μας και την επίδραση εξωτερικών παραγόντων σ' αυτόν και αποδείχθηκαν μύθοι; (Pics)

AIDS

AIDS

Αθώος ο 'Ασθενής Μηδέν' στις ΗΠΑ

Αθωώθηκε από την επιστήμη ο Γαλλοκαναδός που θεωρούνταν ο πρώτος ασθενής που μετέφερε και μετέδωσε το AIDS στις ΗΠΑ. Ποια είναι τα νέα ευρήματα της έρευνας (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24