ΠΑΟΚ

Πίνοντας Toumba-Libre με τους ΠΑΟΚτσήδες στο Ντίσελντορφ

Πίνοντας Toumba-Libre με τους ΠΑΟΚτσήδες στο Ντίσελντορφ

Το γερμανικό "VICE" έζησε την προετοιμασία των ΠΑΟΚτσήδων στο Ντίσελντορφ πριν την ρεβάνς με τη Σάλκε ναι ετοίμασε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα.

Η έντονη παρουσία πολλών οπαδών του ΠΑΟΚ επί δύο μέρες στη Γερμανία προκάλεσε το ενδιαφέρον των γερμανικών μέσων ενημέρωσης και ιδιαίτερα των συντελεστών του "VICE". Συντάκτης του πέρασε αρκετές ώρες παρέα με τους οπαδούς του Δικεφάλου στο Ντίσελντορφ και κατέγραψε τα συμπεράσματά του σε ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ.

Ο συντάκτης-αυτοπτης μάρτυρας του πάρτι ("θύμιζε κάτι μεταξύ σοβαροφανούς ανδροπαρέας και οικογενειακής σύναξης", τονίζεται χαρακτηριστικά) που είχε στηθεί κατέγραψε όλες τις λεπτομέρειες.

"Ήρθαμε από τη Θεσσαλονίκη χθες και ήδη νιώθουμε σαν στο σπίτι μας, δεν έχω χαλάσει ούτε 10 ευρώ και είμαι μεθυσμένος από την ώρα που ήρθα" τονίζει ο Ηλίας, ενώ δίπλα ακουγόταν πιο συχνά απ' όλες τις άλλες η φράση "έλα ρε αδερφέ".

Οι απεσταλμένοι του "VICE" έμαθαν και τα μυστικά του Toumba-Libre, του αγαπημένου ποτού της "ασπρόμαυρης" κερκίδας. Ο Κώστας, ένας οπαδός του Δικεφάλου που μένει Γερμανία, εξήγησε: "Το όνομά του, το έχει πάρει από το γήπεδό μας και χρειάζονται μόνο οι σωστές δόσεις ρετσίνα και coca-cola για να το φτιάξεις".

Το πάρτι στο κλαμπ των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Ντίσελντορφ, χωμένο δίπλα σε ένα γκαράζ, κύλησε ομαλά με αγκαλιές, ποτό, φωνές. Το ίδιο και το παιχνίδι με τη Σάλκε.

Δείτε πώς σχολίασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω twitter το αφιέρωμα:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ