ΠΑΟΚ

"Πιέζει ο ΠΑΟΚ για Χριστοδουλόπουλο"

"Πιέζει ο ΠΑΟΚ για Χριστοδουλόπουλο"
Χριστοδουλόπουλος

Ξανά στο προσκήνιο η περίπτωση του 29χρονου Έλληνα διεθνούς μεσοεπιθετικού, Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Διαβάστε τι αναφέρει το "calcionews24.com".

Η περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου δεν είναι αδιάφορη για τον Φρανκ Άρνεσεν κι αυτό έρχονται να επιβεβαιώσουν οι Ιταλοί. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα " calcionews24.com" αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ πιέζει την Βερόνα για τον Λάζαρο. Σημειώνεται ότι για τον 29χρονο Έλληνα διεθνή ενδιαφέρεται και η Αταλάντα, ωστόσο είναι ισχυρή η πίεση του ΠΑΟΚ.

Πάντως, προσθέτουν ότι παρά το πρέσινγκ του Δικεφάλου δεν είναι προφανής η επιστροφή του Χριστοδουλοπουλου στην Τούμπα, καθώς είναι αρκετά περίπλοκο το οικονομικό ζήτημα. Έτσι, καταλήγουν στην εκτίμηση ότι το πιθανότερο είναι να παραμείνει στην Ελλάς Βερόνα.

Ο Ζάιρο, τα 400.000 ευρώ και ο βασικός Σάμπο

Για ενδιαφέρον της Στεάουα για τον Ζάιρο κάνει λόγο η ρουμάνικη ιστοσελίδα infoziare.ro. Τονίζεται πως η συγκεκριμένη ομάδα "έβλεπε" τον Βραζιλιάνο, ο οποίος όπως γράφεται κατέληξε στον ΠΑΟΚ με 400.000 ευρώ υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο.

Στο μεταξύ, την Δευτέρα ο Ερικ Σάμπο αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ (και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του) αλλά την Κυριακή αγωνίστηκε στο ισόπαλο (0-0) εκτός έδρας ματς της Σπάρτακ Τρνάβα με την Σένιτσα. Ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι. Τέλος, την άλλη εβδομάδα από τον ΠΑΟΚ θα κατασκοπεύσουν από κοντά την Μπρόντμπι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ