ΠΑΟΚ

Πιέζει για Σερέρο ο ΠΑΟΚ

Πιέζει για Σερέρο ο ΠΑΟΚ

Ο Φρανκ Άρνεσεν δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για τον δανεισμό του 25χρονου Νοτιοαφρικανού μέσου από τον Άγιαξ που δεν εμφανίζεται τόσο αρνητικός, όσο στην αρχή, για να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Φρανκ Άρνεσεν έχει δείξει από την αρχή της σεζόν ότι βάζει ψηλά τον πήχη των μεταγραφικών αναζητήσεων του ΠΑΟΚ και ίσως είναι κι αυτός ένας βασικός λόγος που δεν έχει φέρει στην Τούμπα άλλον παίκτη πλην του Ρόμπιν Όλσεν.

Πάνω σ’ αυτή τη λογική, έχει ήδη κάνει κρούση στον Άγιαξ για να πάρει δανεικό στον ΠΑΟΚ τον Τουλάνι Σερέρο. Ο 25χρονος Νοτιοφαρικανός μέσος, με 74 συμμετοχές και 9 γκολ συνολικά στον Αίαντα, είχε μία πολύ γεμάτη σεζόν πέρυσι με 35 ματς, όμως, πλέον δεν είναι στα πλάνα του Φρανκ Ντε Μπουρ.

Ο 45χρονος τεχνικός διαθέτει υπερπληθώρα εναλλακτικών λύσεων στον χώρο του κέντρου μετά την απόκτηση του Μπατέγι και του Σίνγκραβεν και έχει βάλει τον Σερέρο στο περιθώριο. Βοήθησε σ’ αυτό και ένας τραυματισμός του ύψους 1.72μ. μέσου στον αστράγαλο που τον ανάγκασε να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και τον έθεσε εκτός αποστολής για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου τουChampionsLeagueμε την Ραπίντ Βιέννης.

Πριν λίγες μέρες, ο ατζέντης του παίκτη, Άλεξ Κρέες επιβεβαίωσε στον ολλανδικό Τύπο ότι ο Φρανκ Άρνεσεν έχει καταθέσει πρόταση στον Άγιαξ για τον Σερέρο, όμως, ο πελάτης του θέλει να ψάξει εναλλακτικές λύσεις.

Σημάδια ότι αλλάζει στάση ο Νοτιοαφρικανός

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες ο Δανός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ που δεν εγκατέλειψε την συγκεκριμένη περίπτωση, έχει πάρει μηνύματα ότι ο Σερέρο δεν είναι τόσο αρνητικός να έρθει στην Ελλάδα, όσο εμφανιζόταν στην αρχή. Γι’ αυτό και έχει εντείνει την πίεση, ευελπιστώντας σε αίσια έκβαση.

Όλα είναι ρευστά, καθώς δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί ενδιαφέρον και άλλης ομάδας, όμως, ο Άρνεσεν είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες να δώσει στον Τούντορ μία ποιοτική λύση για τη μεσαία γραμμή, όπως είναι ο Σερέρο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ