ΠΑΟΚ

Πιάστηκε μεθυσμένος παίκτης της Παρτιζάν!

Πιάστηκε μεθυσμένος παίκτης της Παρτιζάν!

Διαβάστε γιατί ο Ιβοριανός αμυντικός, Σεντρίκ Γκόγκουα είναι πιθανό να μην αγωνιστεί στο φιλικό της Παρτιζάν με τον ΠΑΟΚ το προσεχές Σάββατο (08/10).

Ένας έλεγχος αλκοτέστ στον οποίο υποβλήθηκε πριν λίγες μέρες και έδειξε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, είναι πιθανό να οδηγήσει τον Σεντρίκ Γκόγκουα εκτός αποστολής την Παρτιζάν για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (08/10).

Ο 22χρονος, ύψους 1.90μ., στόπερ πέρασε κάποιες ώρες στο αστυνομικό τμήμα και χρειάστηκε η παρέμβαση των ανθρώπων της Παρτιζάν για να αφεθεί ελεύθερος. Ο γενικός διευθυντής της Παρτιζάν, Μίλος Βαζούρα με δηλώσεις του προανήγγειλε βαριά καμπάνα.

"Θα του επιβάλλουμε το μάξιμουμ χρηματικό πρόστιμο και από κοινού με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Ιβιτσα Ίλιεφ (σ.σ. παλιός παίκτη του ΠΑΟΚ) θα αποφασίσουμε για τις περαιτέρω κυρώσεις και το μέλλον του", τόνισε ο Βαζούρα και απ' ότι φαίνεται το να μην παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ θα είναι βω ή μικρότερη η κοινή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκόγκουα ήταν από τους λίγους παίκτες της Παρτιζάν που έπαιρνε τα χρήματά του στην ώρα τους, καθώς ή ομάδα του Βελιγραδίου αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ