ΠΑΟΚ

Πήρε το μήνυμα Λουτσέσκου και τρέχει

Πήρε το μήνυμα Λουτσέσκου και τρέχει

Ο Γιάννης Μυστακίδης βαδίζει σταθερά προς την επιστροφή του στους αγωιστικους χώρους και ο Ραζβάν Λουτσέσκου φρόντισε να του δώσει ένα σημαντικό κίνητρο.

Στις 3 Απριλίου χειρουργήθηκε από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα για να ξεπεράσει τη ρήξη μηνίσκου και πρόσθιου χιαστού μπου είχε πάθει στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Η ιατρική εκτίμηση έκανε λόγο για έξι μήνες αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους και ο ίδιος άρχισε άμεσα ένα επίπονο πρόγραμμα αποθεραπείας με στόχο να επιστρέψει δυνατός.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μυστακίδη που από εκείνη μέρα μέχρι σήμερα έκανε τρομερά βήματα προόδου. Αρχές Ιουλίου άρχισε να τρέχει, έχοντας προηγηθεί ένα διάστημα με διάφορων ειδών θεραπεία και ενδυνάμωση.

Στις πρώτες μέρες του μήνα που διανύουμε μπήκε στη διαδικασία να συμμετέχει σε κομμάτια της προπόνησης.

Πλέον μετρά αντίστροφα για να αρχίσει να προπονείται κανονικά, όμως, ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά.

Χθες (14/8) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, αλλά και εργομετρικό έλεγχο για να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση βρίσκεται το πόδι του και ο ίδιος από πλευράς φυσικών δυνάμεων. Το συμπέρασμα που προέκυψε είναι ότι βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο, αν και περίμενε και τα αποτελέσματα για να το επιβεβαιώσει.

Πήρε το μήνυμα Λουτσέσκου και τρέχει

Πλέον, το μυαλό του 23χρονου μεσοεπιθετικού είναι καρφωμένο στη μέρα που θα μπορεί να βγάλει όλη την προπόνηση χωρίς και στον Οκτώβρη που έρχεται, όταν και εκτιμάται ότι θα μπορεί να ποντάρει σε επιστροφή σε φουλ αγωνιστική δράση.

Ο Λουτσέσκου φρόντισε να του δώσει κίνητρο

Ο Κατερινιώτης άσος έχει βρει τις τελευταίες μέρες και ένα πολύ σημαντικό κίνητρο για να δουλέψει ακόμη πιο επίμονα και εντατικά, όπως κάνει, από τον περασμένο Απρίλιο. Φρόντισε να του το δώσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου που του έστειλε το μήνυμα ότι τον περιμένει να επιστρέψει απόλυτα υγιής γιατί πιστεύει στο ταλέντο του και θέλει να τον δει να πατά γερά στα πόδια του, για να του δώσει ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Ο Ρουμάνος κόουτς αναγνωρίζει ότι έχει στην ομάδα του έναν πολύ ταλαντούχο παίκτη, δείγματα του οποίου είχε πάρει και πέρυσι ως αντίπαλος, όταν ο "Μύστα" είχε πετύχει ένα πολύ όμορφο γκολ που βοήθησε τον ΠΑΟΚ (μαζί με την γκολάρα του Πρίγιοβιτς) να κερδίσει με 2-1 στα Πηγάδια την Ξάνθη και να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλου Ελλάδας.

Πλέον, περιμένει να εισπράξει ως προπονητής του ΠΑΟΚ τα δείγματα ταλέντου του Μυστακίδη.

Οι αριθμοί του στον ΠΑΟΚ, άλλωστε, τα λένε όλα. Μέσα σε δύο σεζόν μετρά, 62 παιχνίδια (σε όλες τις διοργανώσεις), 11 γκολ και 7 ασίστ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ