ΠΑΟΚ

Πήρε και ΠΑΟΚτσήδικα "μπράβο" ο Πρίγιοβιτς

Πήρε και ΠΑΟΚτσήδικα "μπράβο" ο Πρίγιοβιτς

Ο Λουτσέσκου μέτρησε δύο ακόμη επιστροφές στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και από αύριο θα έχει λευκό απουσιολόγιο. Ο Πρίγιοβιτς δέχθηκε τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του για το γκολ πρόκρισης με τη Σερβία στα τελικά του Μουντιάλ.

Μετά τα "μπράβο" από ολόκληρη τη Σερβία, ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς δέχθηκε σήμερα τα συγχαρητήρια και από τους συμπαίκτες του ΠΑΟΚ για το γκολ κόντρα στη Γεωργία με το οποίο η Σερβία σφράγισε την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τη Ρωσίας.

Ο Σέρβος φορ μαζί με τον Έργκους Κάτσε ήταν οι δύο διεθνείς που επέστρεψαν σήμερα (11/10) σε ρυθμούς προπόνησης και πλέον οι μόνοι που απουσιάζουν είναι οι Τσίμιροτ, Κουλούρης, Δεληγιαννίδης οι οποίοι επιστρέφουν αύριο Πέμπτη (12/10).

Το πρόγραμμα της προπόνησης αφορούσε την τακτική με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και παιχνίδια σε μικρό χώρο. Στο ιατρικό δελτίο πλέον υπάρχουν μόνο τα ονόματα των Γιάννη Μυστακίδη, Παναγιώτη Γλύκου, αφού κι ο Τζάλμα Κάμπος μπήκε σε φουλ ρυθμό προπονήσεων. Την Πέμπτη (12/10) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ