ΠΑΟΚ

Πήρε "φωτιά" το κινητό του Άρνεσεν

Πήρε "φωτιά" το κινητό του Άρνεσεν

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει ετοιμάσει "φάκελο" για συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών και περιμένει το "οκ" του Σαββίδη για τα χρήματα που θα δαπανήσει και που.

Ο Φρανκ Άρνεσεν συνεχίζει σε εντατικούς ρυθμούς την προεργασία του για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ και περιμένει το "οκ" του Ιβάν Σαββίδη για να κάνει τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους παίκτες για τους οποίους ο μεγαλομέτοχος θα συναινέσει στα οικονομικά δεδομένα.

Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα για συγκεκριμένους περιπτώσεις σε κάθε θέση που έχει ζητήσει άμεση ενίσχυση ο Τούντορ και προσθέτει και τις πληροφορίες που έρχονται από δημοσιεύματα στο εξωτερικό

Τερματοφύλακας: Ο Ρόμπιν Όλσεν παραμένει η πρώτη επιλογή. Ο Άρνεσεν τα έχει βρει μαζί του και έχει κάνει πρόταση 500.000 ευρώ στην Μάλμε για την αγορά του. Οι Σουηδοί δεν είπαν το "ναι", αλλά ήδη ψάχνουν τον αντικαταστάτη του 25χρονου τερματοφύλακα, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος του έτους και βλέπουν ότι είναι πιο λογικό να τον χάσουν από τώρα για να έχουν, έστω, μικρό οικονομικό όφελος.

Κεντρικοί αμυντικοί: Ο Σλόμπονταν Ραΐκοβιτς παρότι έχει στα χέρια του πρόταση του Άρνεσεν για τον ΠΑΟΚ έχει το μυαλό του στην προοπτική παραμονής στην Μπουντεσλίγκα. Ο Μάριο Μαλότσα, την περίπτωση του οποίου αποκάλυψε το Sport24.gr, έχει πάρει το μήνυμα από την διοίκηση της Χάιντουκ πως αν φέρει πρόταση αγοράς με 400.000 ευρώ μπορεί να φύγει (το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016). Έχει ενδοιασμούς για τον ΠΑΟΚ λόγω ενδεχόμενου Grexit, όμως τον δελεάζει η προοπτική εκ νέόυ συνεργασίας με τον Ιγκόρ Τούντορ. Στην γερμανική Morgen Post του Αμβούργου γράφτηκε, εξάλλου, ότι ο Χέικο Βέστερμαν απασχολεί τον Άρνεσεν. Οι ετήσιες απολαβές του, όμως, φτάνουν το 1,5 εκ. ευρώ.

Επιθετικοί: Ο Όλα Τοϊβόνεν είναι μία περίπτωση που αρέσει πολύ στον 59χρονο Δανό. Η Ρεν είναι θετική να τον παραχωρήσει, ωστόσο βάζει πολύ υψηλή οψιόν αγοράς-κάποιες πληροφορίες μιλούν για ποσό πάνω από 2,5 εκ. ευρώ-σε δανεισμό (σενάριο το οποίο μελετά ήδη ο Άρνεσεν). Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ δεν εγκαταλείπει την περίπτωση, αλλά είναι πολύ δύσκολη.

Τέλος, στην ιστοσελίδα "real-sociedad.diariovasco.com" γράφεται ότι ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον είναι με το ένα πόδι στην Τούμπα, καθώς ο ΠΑΟΚ και Ρεάλ Σοσιεδάδ τα έχουν βρει για δανεισμό του παίκτη (με 1 εκ. ευρώ!) και οψιόν αγοράς. Ο Ισλανδός δεν πήγε καλά φέτος στη Λα Λίγκα και θέλει μέσω του ΠΑΟΚ να διεκδικήσει το δικαίωμα επιστροφής. Ωστόσο, τα χρήματα που αναφέρουν οι Βάσκοι για δανεισμό είναι πολλά και σαφώς θα πρέπει να δούμε αν όντως ο Σαββίδης εγκρίνει μία τέτοια κίνηση.

Φυσικά υπάρχουν και οι ενδιαφέρουσες δηλώσεις του ατζέντη του Λετονού φορ, Άρτιομς Ρούντνεβς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ