ΠΑΟΚ

Πήρε την πρόκριση στο Καυτανζόγλειο η Κ20 του ΠΑΟΚ

Πήρε την πρόκριση στο Καυτανζόγλειο η Κ20 του ΠΑΟΚ

Η Κ20 του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ακαδημία Πούσκας στο UEFA Youth League και πλέον κρατά στα χέρια της την πρόκριση. Πάμπλο Γκαρσία: "Στην Ουγγαρία είδαμε εκπληκτικά πράγματα".

Με επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια της Κ20 του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της UEFA Youth Leage. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την Ακαδημία Πούσκας και έχει πλέον προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση, στον αγώνα ρεβάνς στο Κατανζόγλειο, στις 19 Οκτωβρίου.

Στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες με τον ΠΑΟΚ, όμως, να ξεχωρίζει. Στο β'ημίχρονο η Ακαδημία Πούσκας σκόραρε στο 58' με τον Οβάρι. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 75′ με τον Σταθόπουλο σκόραραν έπειτα από ασίστ του Παπαδόπουλου, που είχε περάσει σαν αλλαγή δύο λεπτά νωρίτερα. Ο ΠΑΟΚ μπορούσε να πάρει και τη νίκη με τον Κραγιόπουλο και τελικά έφυγε με το θετικό 1-1 στις αποσκευές της.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Μούτσα, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Παπαθανασίου, Γιαλαμούδης, Μελετίδης, Αηδονίδης, Χατζηστραβός (88′ Κυριλλίδης), Χατζηδίμπας (73′ Παπαδόπουλος), Ματθαίου (79′ Κραγιόπουλος), Σταθόπουλος.

Γκαρσία: "Στην Ουγγαρία είδαμε εκπληκτικά πράγματα"

Ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ μίλησε για την σημαντική εμπειρία που αποκόμισαν οι παίκτες του από το ταξίδι στην Ουγγαρία και δήλωσε εντυπωσιασμένος με αυτά που βρήκαν εκεί. Αναυτικά, όσα είπε: «Ήταν μία πολύ σημαντική αναμέτρηση. Οι νεαροί μας παίκτες αποκόμισαν σπουδαίες εμπειρίες από αυτό το παιχνίδι. Έβγαλαν στο γήπεδο όσα τους ζήτησα και το κυριότερο όλων έδωσαν την ψυχή τους και το 100% της συγκέντρωσης και του πάθους τους.

Πήρε την πρόκριση στο Καυτανζόγλειο η Κ20 του ΠΑΟΚ

Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μας. Άλλωστε πέρα από το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι, προσπαθούμε να περάσουμε σε αυτά τα παιδιά την νοοτροπία του ΠΑΟΚ και να τα ετοιμάσουμε για τις υψηλές απαιτήσεις της πρώτης ομάδας. Αυτά που είδαμε στην Ουγγαρία ήταν εκπληκτικά.

Η Ακαδημία Πούσκας έχει άρτια οργάνωση, εξαιρετικές εγκαταστάσεις και ένα εντυπωσιακό στάδιο. Ο αντίπαλος είχε υψηλότερο ρυθμό σε σχέση με όσα αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα και έπρεπε να προσαρμοστούμε. Η εμπειρία των αγώνων με ομάδες του εξωτερικού θα βοηθήσει τα νεαρά παιδιά μας να βελτιωθούν» .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ