ΠΑΟΚ

Πήγε για Σόουζα, ψάχνει ελεύθερο φορ

Πήγε για Σόουζα, ψάχνει ελεύθερο φορ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πώς ο Λούμπος Μίχελ αποπειράθηκε την ύστατη ώρα να κλείσει τον Ντιέγκο Σόουζα της Μαρίτιμο και γιατί η μεταγραφή επιθετικού δεν έχει κλείσει ακόμη για τον ΠΑΟΚ.

Σε πραγματικό σίριαλ μετατράπηκε η απόκτηση επιθετικού για τον ΠΑΟΚ και παρότι φαίνεται ότι η μεταγραφική περίοδος κλείνει χωρίς το "ηχηρό" όνομα που είχαν υποσχεθεί Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης, στην Τούμπα είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να βρουν τον εκλεκτό μέσα από την δεξαμενή των ελεύθερων φορ (από τις 30/6 και νωρίτερα).

Πριν πάμε εκεί, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μίκου έμεινε τελικά στη Ράγιο Βαγιεκάνο, ενώ ο Άλβαρο Βάθκεθ μετά από ένα θρίλερ κατέληξε στην Εσπανιόλ και όχι στη Λα Κορούνια, όπου προοριζόταν για αντικαταστάτης του Λούκας.

Έχει αξία να σημειώσουμε πως όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "cadenaser", για τον Βάθκεθ ο ΠΑΟΚ ήταν κοντά σε συμφωνία έναντι 3,5 εκατ. ευρώ με τη Χετάφε, ξαφνικά όμως έκανε πίσω.

Όμως και ο ίδιος ο Λουμπος Μίχελ ψάχτηκε για άλλον φορ μετά το μπλοκάρισμα στην υπόθεση Μίκου. Αυτός είναι ο Ντιέγκο Σόουζα της Μαρίτιμο. Ο Μίχελ έκανε διερευνητική κρούση για το κατά πόσο πωλείται έναντι 800.000 ευρώ, όμως διαπίστωσε ότι η διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας ήταν ανοιχτή να συζητήσει μόνο για δανεισμό και τελικά, λόγω έλλειψης χρόνου, εγκαταλείφθηκε η συνέχιση των διαπραγματεύσεων.

Δηλώνει λίστα για την UEFA

Μέχρι τα μεσάνυχτα πρέπει να δηλωθεί η λίστα για τη φάση των ομίλων της UEFA (ήδη ο Ίβιτς έχει κάνει τις επιλογές του) και μένει να φανεί αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρει ελεύθερο φορ να δηλώσει την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Ίβιτς και Μίχελ εξετάζουν τις διαθέσιμες λύσεις με στόχο να βρεθεί κάποια αξιόλογη περίπτωση, χωρίς να σημαίνει ότι αν δεν προλάβουν σήμερα να λείψουν παίκτη θα σταματήσουν την έρευνα για το υπόλοιπο της μεταγραφικής περιόδου για ελεύθερους παίκτες.

Από τα γραφεία της Τουμπας προκύπτουν λιγοστές πιθανότητες για μία ακόμη μεταγραφή, χωρίς όμως να αποκλείεται το ενδεχόμενο.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ