ΠΑΟΚ

"Πετάει" για Μπακού η αποστολή του ΠΑΟΚ

"Πετάει" για Μπακού η αποστολή του ΠΑΟΚ

Αρχίζει το πενθήμερο ταξίδι για τον Βλάνταν Ίβιτς και τους παίκτες του ΠΑΟΚ που φεύγουν σήμερα για Μπακού και θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη ξημερώματα Δευτέρας από Αθήνα (VIDEO).

Για το μακρινό Μπακού του Αζερμπαϊτζάν είχε προγραμματιστεί να πετάξει στις 10.00 το πρωί η αποστολή του ΠΑΟΚ με πτήση τσάρτερ. Το λεωφορείο που μετέφερε τεχνική ηγεσία, παίκτες, ιατρικό τιμ, φροντιστές και στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος έφθασε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" περίπου στις 9.00 και άπαντες πήγαν απευθείας στην πύλη για πτήσεις σε χώρες εκτός συνθήκες Σέγκεν, όπως είναι το Αζερμπαϊτζάν. Η πτήση θα διαρκέσει λίγο περισσότερο από 3 ώρες.

Την αποστολή δεν ακολουθούν οι τραυματίες Γιώργος Τζαβέλλας και Δημήτρης Πέλκας, καθώς και ο νεαρός Τάσος Δημητριάδης που θα προπονείται με την Κ20 για να παίξει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι με τις Ακαδημίες Πούσκας για το UEFA Youth League).

Συνολικά στην αποστολή βρίσκονται 25 παίκτες που την Παρασκευή το πρωί θα ταξιδέψουν απευθείας στην Αθήνα και θα παραμείνουν εκεί μέχρι και τη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ, που πήρε και αρκετά αποθέματα σε νερά μαζί της.

"Πετάει" για Μπακού η αποστολή του ΠΑΟΚ
"Πετάει" για Μπακού η αποστολή του ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ