ΠΑΟΚ

"Περιμένουμε συμφωνία Μάλμε-ΠΑΟΚ για Όλσεν"

"Περιμένουμε συμφωνία Μάλμε-ΠΑΟΚ για Όλσεν"

Ο μάνατζερ του Ρόμπιν Όλσεν, τόνισε πως ο Σουηδός τερματοφύλακας είναι αποφασισμένος να φύγει από τη Μάλμε και υποστήριξε πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Με νέες του δηλώσεις σε ιστοσελίδα της Σουηδίας, ο ατζέντης του Ρομπιν Όλσεν, Χασάν Σεντικάγια, υποστήριξε πως ο υψηλόσωμος γκολκίπερ είναι αποφασισμένος να φύγει από τη Μάλμε, ενώ επιβεβαίωση και την πρόταση του ΠΑΟΚ.

" Είναι αλήθεια ότι η Μάλμε δέχτηκε μία πρόταση για τον Ρόμπιν, μπορώ να το επιβεβαιώσω. Το βλέπω ως μία ειδική προσφορά διότι απομένουν μόνο τέσσερις μήνες στο συμβόλαιό του. Είμαι σίγουρος ότι η Μάλμε θα καταλήξει στο συμπέρασμα πως είναι καλή η πρόταση για παίκτη που λήγει σε τόσο μικρό διάστημα το συμβόλαιό του. Περιμένουμε ότι θα υπάρξει συμφωνία", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Στο παρελθόν ο Όλσεν είχε προτάσεις και έφτασε κοντά στο να φύγει με πώληση από την ομάδα, όμως τελικά έμεινε. Αυτό πρέπει να επιβραβευτεί. Ο Ρόμπιν είναι αποφασισμένος να φύγει τώρα και το μόνο που μπορεί να κάνει η Μάλμε είναι να τον αφήσει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Το έχει κάνει σε παρόμοιες καταστάσεις και με άλλους παίκτες και πιστεύω ότι θα το αποδεχτεί και τώρα. Η προσφορά του ΠΑΟΚ είναι πολύ προσιτή".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ