ΠΑΟΚ

Περιμένοντας τους διεθνείς στον ΠΑΟΚ

Περιμένοντας τους διεθνείς στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι... παραμένοντες του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη έκαναν προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία και ο Βλάνταν ΊΒιτς περιμένει τις επιστροφές από τις εθνικές ομάδες.

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνει ο ΠΑΟΚ και ο Βλάνταν Ίβιτς περιμένει τους διεθνείς για να καταστρώσει το πλάνο του.Αναλυτικά, η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

"Το πρωτάθλημα ξεκινά και ξεκινά από την 3η αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας. Η αναμέτρηση ορίστηκε για το Σάββατο (10.09) κι ο Δικέφαλος απέχει λιγότερο από μια εβδομάδα από το πρώτο ματς της Super League.

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του γνωρίζουν πλέον την επόμενη επίσημη υποχρέωση της ομάδας και καλούνται να προσαρμόσουν κατάλληλα το πρόγραμμα της ομάδας. Σε κάτι μέρες σαν την Δευτέρα (05.09), βέβαια, οι επιλογές τους είναι περιορισμένες, όπως και το ρόστερ λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και το δεύτερο κομμάτι τακτικές ασκήσεις σε μικρό χώρο. Το ιατρικό δελτίο μετά την επανένταξη του Στέλιου Μαλεζά παραμένει κενό.Την Τρίτη (06.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18.00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας".

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ