ΠΑΟΚ

Περιμένει "πράσινο φως" για Μολέντο ο ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως μέχρι την Τετάρτη (17/1) το αργότερο θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο. Τι απομένει για το τελικό deal, ποιοι είναι οι όροι που θα επικυρωθούν σήμερα (15/10).

Δεν υπήρχε καμία ανησυχία στον ΠΑΟΚ και χθες για την μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο και το μόνο που απομένει είναι ο Παναθηναϊκός να διευθετήσει τις εκκρεμότητες με τον Βραζιλιάνο στόπερ και να ολοκληρώσει τις επαφές με τους Έργκους Κάτσε και Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Αυτό που χαρακτηριστικά σημειωνόταν χθες από τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΟΚ ήταν πως μέσα στο επόμενο τριήμερο (το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 17/1) θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 30χρονου αμυντικού.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DEAL

Ουσιαστικά έχουν συμφωνηθεί τα πάντα και μένει μόνο να επικυρωθούν σήμερα και τυπικά και, ακόμη, ο Ροντρίγκο Μολέντο να διευθετήσει το θέμα των οφειλομένων του από τον Παναθηναϊκό (συνολικά 180.000 ευρώ).

Ποια ακριβώς είναι η συμφωνία των τριών πλευρών;

-Ο ΠΑΟΚ θα δώσει 400.000 ευρώ για τον δανεισμό του Μολέντο μέχρι το καλοκαίρι (από 1η Ιουλίου ανήκει στο ρόστερ της Ιντερνασιονάλ).

-Οι "πράσινοι" θα πάρουν ακόμη ελεύθερο τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη και με συνιδιοκτησία (50-50) τον Έργκους Κάτσε, για τον οποίο θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση το καλοκαίρι. Ο ατζέντης του Αλβανού μέσου, αναμένεται μάλιστα σήμερα να βρίσκεται στην Αθήνα για επαφές με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

-Ο Μολέντο θα εισπράξει περισσότερα από 300.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι και στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι αφού αρχίσει ο δανεισμός του να ανοίξουν και το κεφάλαιο των επαφών με την Ιντερνασιονάλ για να τον πάρουν με μεταγραφή το το καλοκαίρι.

Εφόσον όλα τα παραπάνω ζητήματα διευθετηθούν, ο Μολέντο θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη για εξετάσεις και υπογραφές.

ΤΟΝ ΕΞΙΤΑΡΕΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συζήτηση που είχε την περασμένη εβδομάδα ο Λούμπος Μίχελ με τον Ροντρίγκο Μολέντο, ο Βραζιλιάνος στόπερ εκμυστηρεύτηκε ότι είχε προτάσεις από τουρκικές ομάδες, όμως, καμία δεν κάλυπτε τις φιλοδοξίες του, αντίθετα η προοπτική κατάκτησης του τίτλου με τον ΠΑΟΚ, του δημιουργεί μεγάλο κίνητρο για την παρουσία του στον "Δικέφαλο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ