ΠΑΟΚ

Περιμένει Μπίσεσβαρ ο Ίβιτς

Περιμένει Μπίσεσβαρ ο Ίβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι διεθνείς με την Εθνική ελπίδων ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, οι Σάχοβ, Βαρέλα και Ροντρίγκες μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα, o Τζάλμα Κάμπος έβγαλε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Μπίσεσβαρ έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το ραντεβού παικτών και τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ είχε προγραμματιστεί για τις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, σε μια προπόνηση που έγινε σε φθινοπωρινές συνθήκες, καθώς σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια αυτής, υπήρχε βροχόπτωση.

Γκάρι Ροντρίγκες, Φερνάντο Βαρέλα, Εβγέν Σάχοβ, Γιάννης Μυστακίδης, Χάρης Χαρίσης, Ευθύμης Κουλούρης, Αχιλλέας Πούγγουρας, και Δημήτρης Γιαννούλης έδωσαν το παρών στην προπόνηση και στην αυριανή προπόνηση θα ενταχθούν οι Παναγιώτης Γλύκος και Γκόικο Τσίμιροτ.

Οι διεθνείς με την Εθνική ελπίδων ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι Σάχοβ, Βαρέλα και Ροντρίγκες μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα. Ο Τζάλμα Κάμπος έβγαλε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, λόγω και του αγωνιστικού χώρου που ήταν βαρύς από την βροχή, έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης υπό τις οδηγίες του Πέταρ Μιλκάνοβιτς. Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης ο Χοσέ Κρέσπο αποχώρησε λόγω μικροενοχλήσεων από χτύπημα.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ