ΠΑΟΚ

Περιφρούρηση της Τούμπας και ενισχυμένα μέτρα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο... τελικός με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (31/5) ήταν το μεγάλο θέμα συζήτησης στο δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που διήρκησε πάνω από 3 ώρες. Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε εσωτερική συσπείρωση, έχοντας διαπιστώσει "συντονισμένο πόλεμο κατά του Δικεφάλου".

Το κρισιμότατο τελευταίο ματς των πλέι οφ και της σεζόν με τον Παναθηναϊκό (χαρακτηρίστηκε τελικός) την Τετάρτη (31/5) ήταν αυτό που... σχεδόν μονοπώλησε την συζήτηση στο δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που συγκάλεσε το μεσημέρι ο Ιβάν Σαββίδης.

Παρουσία του γιου του Γιώργου και όλων των υψηλόβαθμων στελεχών της ΠΑΕ, ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" είχε αναλυτικές συζητήσεις για το τι πρέπει να γίνει προκειμένου ο ΠΑΟΚ να εμφανιστεί έτοιμος σε θέματα ασφαλείας, έτσι ώστε να υποστηριχθεί η προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για να κερδίσει τον αγώνα (έστειλε το μήνυμα ότι Ίβιτς και παίκτες οφείλουν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους).

Ο Σαββίδης ζήτησε να γίνει το καλύτερο δυνατό στην περιφρούρηση του γηπέδου, έτσι ώστε να μη συμβεί το παραμικρό και η ομάδα να είναι έτοιμη να παίξει τελικό.

Γι' αυτό τον λόγο αποφασίστηκε να υπάρξουν ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας και ζήτησε από τους υπεύθυνους να προβλεφθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Γι' αυτό τον λόγο, αύριο (30/5), εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Συσπείρωση κόντρα στον... συντονισμένο πόλεμο

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε λόγο και για συντονισμένο πόλεμο που δέχεται ο ΠΑΟΚ και εκπορεύεται από τους μεγάλους του αντιπάλους, γι' αυτό και στάθηκε στην ανάγκη για εσωτερική συσπείρωση

"Να είμαστε όλοι μαζί μια ομάδα γιατί μόνο έτσι δεν είμαστε ευάλωτοι σε εξωτερικές επιθέσεις", τονίστηκε χαρακτηριστικά στη διάρκεια της συνεδρίασης.

Ο ίδιος θα βρίσκεται μέχρι να γίνει ο αγώνας στην Ελλάδα και μεταξύ άλλων θεμάτων επιχειρηματικής φύσης που τον απασχολούν, θα έχει και επιμέρους συσκέψεις για την προετοιμασία του αγώνα στην Τούμπα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ