ΠΑΟΚ

Περέιρα: "Μπορώ να προσφέρω περισσότερα"

Περέιρα: "Μπορώ να προσφέρω περισσότερα"
ΠΑΟΚ πανηγυρική INTIME SPORTS

Ο Φακούντο Περέιρα μίλησε για τον ΠΑΟΚ αλλά και την απόδοσή του. Τι ανέφερε οι Ρατς και Τζαβέλλας.

Ακόμη μια καλή εμφάνιση έκανε ο Φακούντο Περέιρα, ο οποίος σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς (μετά από αυτό με την Καλλονή). O Αργεντίνος τόνισε: "Είμαι διπλά χαρούμενος. Μετά το ματς με την Καλλονή που σκόραρα, πέτυχα γκολ σήμερα και πήραμε την πρόκριση. Δείξαμε πως είχαμε ψυχολογία σήμερα".

Για την απόδοσή του: "Μπορώ να προσφέρω περισσότερα. Κοιτάω κάθε ματς ξεχωριστά. Μακάρι να κερδίζει η ομάδα, αυτό έχει σημασία και ας μην πετυχαίνω εγώ γκολ".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: " Νιώθουμε πολύ καλά όταν το γήπεδο γεμάτο. Είχα την τύχη να δω σήμερα πολύ κόσμο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας και μακάρι να είναι το γήπεδο έτσι και στη συνέχεια".

Ρατς: "Προσπαθώ να κάνω όσο καλύτερα γίνεται την δουλειά μου"

Ο Ραζβάν Ρατς, που ήταν αρκετά καλός στο ματς με την Ζίμπρου, τόνισε:

Για το αν είναι αισιόδοξος για τον ΠΑΟΚ: "Ας δούμε αύριο την κλήρωση. Πρέπει να περάσουμε τους ομίλους και να πάμε όσο μακριά γίνεται".

Για την εμφάνισή του: "Σε κάθε ματς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Εγώ προσπαθώ και μαθαίνω τους συμπαίκτες μου. Προσπαθώ να κάνω όσο καλύτερα γίνεται την δουλειά μου".

Για το πώς βλέπει τον φετινό ΠΑΟΚ: " Είναι θέμα δικό μας να κάνουμε μια ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλιώς θα υποφέρουμε. Πρέπει να είμαστε γρήγορα όσο πιο έτοιμοι γίνεται".

Τζαβέλλας: "Αφιερωμένη η νίκη στον Ποικιλίδη"

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ανέφερε: "Το σημαντικό ήταν η πρόκριση. Κρατάμε και την εμφάνιση αλλά είναι σημαντικό πως προκριθήκαμε. Δεν έπρεπε να ξεκινήσουμε στραβά. Διορθώσαμε το λάθος του πρώτου παιχνιδιού και αυτό μας δίνει δύναμη. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει πίεση. Οταν όμως υπάρχει προσπάθεια, υπάρχει κατανόηση από τον κόσμο".

Για το ότι ο κόσμος ζήτησε με συνθήματα να γίνουν μεταγραφές: " Δεν είναι θέμα δικό μου αυτό. Εχουμε πολλά νέα παιδιά. Αν δεν είχαμε το κακό αποτέλεσμα, πιθανόν να μιλούσαμε για τον Τσανδάρη, σήμερα έπαιξε ο Πόζογλου".

Συνεχίζοντας ανέφερε: " Θέλω να πω κάτι δίχως να με ρωτήσετε. Θέλω να αφιερώσω την νίκη στον Παναγιώτη Ποικιλίδη, μας βλέπει απο ψηλά και σήμερα νομίζω των κάναμε χαρούμενο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ