ΠΑΟΚ

Περέιρα με το... καλημέρα

Περέιρα με το... καλημέρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ άνοιξε τον ψηφοφορία για να επιλεγεί το καλύτερο γκολ του Αυγούστου και ο εορτάζων Φακούντο Περέιρα έχει πάρει προβάδισμα έναντι Ροντρίγκες και Μάτος.

Τη διαδικασία για την ανάδειξη του κορυφαίου γκολ του Αυγούστου άνοιξε από το πρωί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Πρώτο υποψήφιο τέρμα, του Λέο Μάτος κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας στην Γεωργία, με το οποίο ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στην Dinamo Arena. O Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός έκανε εξαιρετική κίνηση μέσα στην περιοχή, ο Γκάρι Ροντρίγκες τον βρήκε ιδανικά με την εκτέλεση κόρνερ και με μία εντυπωσιακή κεφαλιά-ψαράκι πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Δικεφάλου.

Ο δεύτερος διεκδικητής είναι ο Φακούντο Περέιρα. Ο Αργεντινός επέστρεψε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και στην πρώτη του επίσημη φετινή εμφάνιση, βρήκε δίχτυα, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ. Ο Μπίσεσβαρ με ωραία ενέργεια από αριστερά, απέφυγε τους αντιπάλους του και γύρισε στην περιοχή, με τον Περέιρα να…οριζοντιώνεται και να μιμείται τον Μάτος , στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με «ψαράκι».

Last but not least, ο Γκάρι Ροντρίκες. Ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι κατάφερε μόλις στο 5ο λεπτό στην γήπεδο της Τούμπας, να κάνει ότι δεν κατάφερε σε αρκετές περιπτώσεις στην Γεωργία. Άλλαξε την μπάλα με τον Περέιρα και χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα εκτέλεσε άψογα τον Σκρίμπε, βάζοντας τις βάσεις για την δεύτερη νίκη του Δικεφάλου κόντρα στην Ντιναμό.Δείτε τα τρία υποψήφια Regency Casino Best Goal για τον Αύγουστο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία".

Ο εορτάζων Φακούντο Περέιρα (κλείνει τα 29, αφού είναι γεννημένος στις 3/9/1987) ήδη προηγείται με διαφορά των Μάτος και Ροντρίγκες.

Δείτε εδώ και τα τρία υποψήφια γκολ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ