ΠΑΟΚ

Περέιρα: "Κόστα και Νομπόα θα μας βοηθήσουν"

Περέιρα: "Κόστα και Νομπόα θα μας βοηθήσουν"
Περέιρα INTIME SPORTS

Ο Φακούντο Περέιρα υποστήριξε ότι οι Ρικάρντο Κόστα και Νομπόα θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ, ώστε να ανταπεξέλθει στην πίεση του πρωταθλητισμού. (VIDEOS)

Για τους Νομπόα και Ρικάρντο Κόστα, για την δική του παρουσία στον ΠΑΟΚ αλλά και γενικότερα για την προσπάθεια του "Δικεφάλου" να επιστρέψει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος μίλησε ο Φακούντο Περέιρα ο οποίος την Παρασκευή παρέλαβε τα βραβεία του Best Goal του Δεκέμβρη αλλά και της χρονιάς 2014 και του MVP του Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα είπε:

Για το αν έχει ξαναπάρει τρία βραβεία μαζί: "Είναι η πρώτη φορά που παίρνω τρία βραβεία. Είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Ευχαριστώ τον κόσμο που μπήκε στην διαδικασία να με ψηφίσει".

Για το ότι τα βραβεία του προέρχονται κυρίως από το ματς με τον Ολυμπιακό στο οποίο ο ΠΑΟΚ έδειξε πως μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο και αν πλέον είναι πιο έντονη η πίστη αυτή μέσα στην ομάδα:

"Αυτό το πιστεύουμε, ναι. Θα είναι λάθος να σκεφτόμαστε το ματς της επόμενης Κυριακής. Είναι δύσκολο το αυριανό ματς (σ.σ. απέναντι στον Παναιτωλικό), πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό γιατί βλέποντας ξεχωριστά τα ματς φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Εχουμε πολλή δουλειά, δεν πρέπει να μένουμε στα λόγια γιατί με την δουλειά φτάσαμε στο σημείο που είμαστε σήμερα".

Για τους Νομπόα και Ρικάρντο Κόστα και τι μπορούν να δώσουν στον ΠΑΟΚ: " Είμαι χαρούμενος γιατί είναι καλοί παίχτες με μεγάλη ποιότητα. Προσπαθούν να αφομοιώσουν το παιχνίδι της ομάδας. Εχουν όρεξη και αυτό είναι σημαντικό. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να πιέσουμε για την πρώτη θέση και να φτάσουμε στην πρώτη θέση σύντομα. Εχουν εμπειρία και είναι μεγάλοι επαγγελματίες, θα μας δώσουν γνώση και αντοχή στην πίεση. Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν είναι υπεύθυνος να μιλήσω. Εχουμε δύο μεγάλους παίκτες που θα μας βοηθήσουν και χαίρομαι πολύ γι' αυτό".

Για την καλή παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Με βοήθησε ο τρόπος που με υποδέχτηκε η ομάδα. Ηταν δύσκολο που δεν μπορούσα να μιλήσω την γλώσσα αλλά αυτό ήταν σαν να μην υπάρχει γιατί ο καθένας με βοηθούσε. Σιγά σιγά στα παιχνίδια μου έβγαιναν πράγματα και αυτό ήταν θετικό. Το θέμα τώρα είναι να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα και να πετύχουμε τον στόχο μας".

Για το αν είναι ικανοποιημένος με τον αριθμό των γκολ του και αν σκέφτεται πως θα μπορέσει να είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ: "Είμαι ικανοποιημένος με τον αριθμό γκολ. Θα μπορούσαν να ήταν παραπάνω. Το αν είμαι εγώ πρώτος σκόρερ ή ο Κλάους δεν το σκέφτεται κανείς. Το θέμα είναι να τελειώσει η χρονιά και να χαμογελάμε όλοι, άσχετα το ποιος σκοράρει".

Για το αν ο αποκλεισμός στο Κύπελλο και στο Europa League βοηθήσει την ομάδα να είναι πιο "φρέσκια" στα παιχνίδια της: " Είναι κρίμα που δεν συνεχίζουμε στις άλλες διοργανώσεις. Έστω και έτσι, πράγματι μας βοηθά να είμαστε ξεκούραστοι σωματικά αλλά και πνευματικά για τα ματς που έχουμε. Αλλά θα θέλαμε να έχουμε την παραπάνω κούραση και να συνεχίζουμε στους άλλους δύο θεσμούς".

Για το πώς σχολιάζει το ελληνικό πρωτάθλημα στο οποίο μέσα σε λίγους μήνες έχει δει να μην γίνονται αγώνες λόγω μη διορισμού διαιτητών, λόγω θανάτου ενός οπαδού ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο το ματς με τον ΟΦΗ την Τετάρτη να μην γίνει λόγω οικονομικών προβλημάτων των Κρητικών:

"Το πρωτάθλημα της Αργεντινής μπορούσα να καταλάβω την νοοτροπία. Είναι κάπως περίεργο αυτό... Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Αυτό το βλέπουμε εσωτερικά στην ομάδα και κοιτάζουμε τι μπορούμε να κάνουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ