ΠΑΟΚ

Περέιρα: "Ήμουν ένα μέτρο πίσω"

Περέιρα: "Ήμουν ένα μέτρο πίσω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Περέιρα απορούσε πώς ο βοηθός τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ, τονίζοντας ότι ήταν περίπου ένα μέτρο πίσω. Ο Τσίμιροτ ανέφερε ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ είδαν τη φάση στα αποδυτήρια.Τι είπε ο Μυστακίδης.

Δεν μπορούσε να πιστέψει πώς ακυρώθηκε το γκολ του ο Φακούντο Περέιρα. Ο Αργεντινός επισήμανε ότι έπρεπε να μετρήσει καθώς καλυπτόταν. Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Ηταν σίγουρα κανονικό το γκολ, απορώ πως δεν το είδε ο βοηθός. Ήμουν πίσω περίπου ένα μέτρο από τον αμυντικό. Ηταν άδικο έπρεπε να μετρήσει το γκολ. Ο διαιτητής δεν μας είπε τίποτα. Ηταν άδικο αυτό για τον ΠΑΟΚ και επηρέασε γιατί στέρησε βαθμούς από την ομάδα. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο γιατί είπαμε πολλά και στα αποδυτήρια. Πρέπει να συνεχίσουμε".

Ο Γκόικο Τσίμιροτ από την πλευρά του είπε ότι είδαν τη φάση στα αποδυτήρια: "Έπρεπε να μετρήσει το γκολ. Ήταν καθαρό, το είδαμε στα αποδυτήρια".

Ο Γιάννης Μυστακίδης σχολίασε επίσης τη φάση του γκολ, ενώ αναφέρθηκε και στην κακή εμφάνισή του. Αναλυτικά είπε:

Για το ακυρωθέν γκολ: "Επαιξε ρόλο ο διαιτητής ήτα καθαρό το γκολ εννοείται. Το σημερινό λάθος έπαιξε σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα".

Για την εμφάνισή του: "Δεν ήμουν τόσο καλός όσο θα έπρεπε. Σκύβουμε το κεφάλι. Είναι ακόμη αρχή του πρωταθλήματος. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε έναι αυτό. Καλό είναι να μη ξαναχάσουμε βαθμούς".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ