ΠΑΟΚ

Περέιρα: "Είμαστε συνηθισμένοι σε ντέρμπι με μεγάλη ένταση"

Περέιρα: "Είμαστε συνηθισμένοι σε ντέρμπι με μεγάλη ένταση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φακούντο Περέιρα υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίρνει πάντα τη νίκη στην Τούμπα, τονίζοντας ότι οι παίκτες του "Δικεφάλου" είναι συνηθισμένοι σε ντέρμπι με μεγάλη ένταση όπως απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Για την ανάγκη που έχει ο ΠΑΟΚ να κερδίζει κάθε ματς στην έδρα του, μίλησε ο Αργεντινός επιθετικός, Φακούντο Περέιρα, με αφορμή την επικράτηση επί της ΑΕΚ. Αναλυτικά, όσα είπε στον ΣΚΑΪ:

Για την προσφορά που είχε στην ομάδα του στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε: "Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω στο λίγο που αγωνίστηκα να πάρει η ομάδα μου μια σημαντική νίκη στο ντέρμπι. Χαίρομαι γιατί πήραμε τους τρεις βαθμούς που πρέπει να παίρνουμε σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι και συνεχίζουμε".

Για το νευρικό παιχνίδι και το άγχος που είχαν οι ομάδες για τη νίκη, έχοντας απόσταση από τον Ολυμπιακό: "Είναι ένα ντέρμπι και αυτά τα παιχνίδια έχουν πολύ μεγάλη ένταση. Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά τα παιχνίδια και το σημαντικό είναι ότι στο τέλος πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια".

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ