ΠΑΟΚ

Πέρασε το... face control του Ιβάν Σαββίδη

Πέρασε το... face control του Ιβάν Σαββίδη
INTIME SPORTS

Τι άρεσε στον Ιβάν Σαββίδη στη συνομιλία του με τον 37χρονο τεχνικό, Ιγκόρ Τούντορ και γιατί έβαλε ρήτρα αποδέσμευσης στο τριετές συμβόλαιο που υπογράφηκε. Ποιο θα είναι πιθανόν το τιμ του (φωτογραφίες).

"Μου άρεσε ο Τούντορ γιατί είδα έναν άνθρωπο με αυτοπεποίθηση και φιλοδοξία, γνώσεις και υψηλές παραστάσεις από το χώρο του ποδοσφαίρου". Τα λόγια ανήκουν στον ΙΒάν Σαββίδη και αποτελούν το ρεζουμέ των όσων μετέφερε σε ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός του, μετά το τετ-α-τετ που είχε με τον Κροάτη τεχνικό το βράδυ της Τετάρτης (17/6).

Ήταν αυτή η καθοριστική συνάντηση για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία που είχαν κάνει Άρνεσεν-Τούντορ στην Κοπεγχάγη και ο 37χρονος κόουτς την πέρασε με απόλυτη επιτυχία. Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου", ωστόσο, έχοντας την εμπειρία των τριών προηγούμενων χρόνων που ο ΠΑΟΚ δε μπόρεσε να φθάσει μέχρι το τέλος τη συνεργασία του με έναν προπονητή, έβαλε ρήτρα αποδέσμευσης στο τριετές συμβόλαιο.

Ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο καθυστέρησαν οι υπογραφές των συμβολαίων, καθώς, αρχικά, η πλευρά του ΠΑΟΚ ήθελε να κάνει μονοετές συμβόλαιο με δικαίωμα να το ανανεώσει το επόμενο καλοκαίρι και ο Τούντορ ήθελε συνεργασία μεγάλης διάρκειας. Ένα άλλο σημείο που ξεπεράστηκε πριν τις υπογραφές ήταν το ύψος των πριμ για την επίτευξη στόχων. Έτσι, ο Τούντορ έδωσε τα χέρια για συμφωνία με απολαβές 20.000 μηνιαίως και άλλες 10.000 για τον βοηθό του Γιούριτσα Βούτσκο που έχει μαζί του από την Χάιντουκ.

Όσον αφορά στο υπόλοιπο τιμ, αρχικά υπήρχε σκέψη να αποτελείται από Έλληνες επιλογής ΠΑΟΚ, στην πορεία όμως αποφασίστηκε ο Τούντορ να διαλέξει άλλους τρεις που ο ίδιος θέλει. Έτσι, μάλλον, δεν θα μείνει στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ ο προπονητής τερματοφυλάκων, Δημήτρης Μούσιαρης.

Αντίθετα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο τον Τούντορ εκτός του Βούτσκο (παλιός επιθετικός με θητεία εκτός της Χάιντουκ, σε Αλαβές, Σαλαμάνκα, Πόλι Εχίδο και στην Κίνα) να ακολουθήσουν στον ΠΑΟΚ ο Μπόρις Πέιρεκ, ειδικός σε θέματα φυσικής κατάστασης, με συνεργασία στο παρελθόν και με τη Ντιναμό Κιέβου και ο Σάντρο Τόμιτς (βετεράνος τερματοφύλακας με θητεία σε ομάδες της Κροατίας, την Ντέμπρετσεν και τη Χόνβεντ και στο Ιράν και προπονητική εμπειρία στη Νέα Σαλαμίνα της Κύπρου. Και οι τρεις συνεργάστηκαν μαζί του στην Χάιντουκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι για όλο το τεχνικό τιμ θα διατεθούν 500.000 ευρώ ετησίως.

Δείτε φωτογραφίες των ανθρώπων του τιμ του:

<sport>....20.07.2005....madarska....debrecen....superkup....debrecen - sopron....sandro tomic....foto sanjin strukic
....20.07.2005....madarska....debrecen....superkup....debrecen - sopron....sandro tomic....foto sanjin strukic ....20.07.2005....MADARSKA....DEBRECEN....SUPERKUP....DEBRECEN - SOPRON....SANDRO TOMIC....FOTO SANJIN STRUKIC
Πέρασε το... face control του Ιβάν Σαββίδη
Πέρασε το... face control του Ιβάν Σαββίδη
Πέρασε το... face control του Ιβάν Σαββίδη
Πέρασε το... face control του Ιβάν Σαββίδη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ