ΠΑΟΚ

Πέντε χρόνια φυλάκιση για Γούμενο

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ PRO-LEAGUE
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ PRO-LEAGUE INTIME SPORTS

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιάννης Γούμενος, τιμωρήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης με πέντε χρόνια φυλάκισης για τη μη καταβολή χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το δημόσιο.

Βαριά καμπάνα για τον Γιάννη Γούμενο. Στον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε ετών χωρίς τριετή αναστολή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Σύμφωνα με την απόφαση, προκειμένου να έχει ανασταλτικό ανασταλτικό αποτέλεσμα η έφεση πρέπει να καταβληθεί εγγύηση ύψους 100.000 ευρώ.

Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι ο Γιάννης Γούμενος βρέθηκε κατηγορούμενος για οφειλές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ύψους 13.281.179 ευρώ οι οποίες προέκυψαν το διάστημα από την 1η Μαρτίου 2007 έως και τις 30 Οκτωβρίου 2007 και καθυστέρησε την καταβολή βεβαιωμένων χρεών προς τη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης.

Στο δικαστήριο παρέστη μόνο δικηγόρος ο οποίος ζητήσε να δοθεί αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης, ωστόσο το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα και καταδίκασε ερήμην τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Ζιγκερίδης ανέλυσε τις σκέψεις που υπάρχουν στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ σχετικά με τους υποψήφιους επενδυτες για την ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ