ΠΑΟΚ

Πέντε οι απουσίες ενόψει ΟΑΚΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στο ιατρικό δελτίο παραμένουν τα ονόματα των Βαρέλα και Μυστακίδη, ενώ σε αυτό των τιμωρημένων αυτά των Σάχοβ και Ουάρντα. Εκκρεμεί η υπόθεση του Μάτος, που μπορεί να ανεβάσει σε πέντε τον αριθμό των απουσιών του ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΚ την Κυριακή (28/5) στο ΟΑΚΑ.

Με μια προπόνηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης (25/5) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ξεκίνησε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ, για το παιχνίδι της Κυριακής (28/5) με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Έναν αγώνα "πρόκληση" όπως τον χαρακτηρίζουν οι "ασπρόμαυροι", καθώς υπό προϋποθέσεις μπορεί σε αυτό να ξεκαθαρίσει την υπόθεση της πρωτιάς και της εξόδου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, καθώς όσοι είχαν πάρει φανέλα βασικού στη Νέα Σμύρνη έμειναν στο γυμναστήριο για ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν στην τακτική, την κυκλοφορία της μπάλας και τα τελειώματα.

Στο ιατρικό δελτίο παραμένουν τα ονόματα των Βαρέλα και Μυστακίδη που συνεχίζουν θεραπείες, ενώ σε αυτό των τιμωρημένων αυτά των Σάχοβ και Ουάρντα, ενώ ίσως προστεθεί και αυτό του Μάτος, καθώς εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσής του, με τον Βραζιλιάνο να παραπέμπεται μέσω χρήσης βίντεο.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Και "επίσημα" στο Mega ο Σαββίδης
Ο ΠΑΟΚ κατήγγειλε τον Χουλτ
Playoffs ή Play... ΩΧ; Μόλις 13 γκολ σε 12 ματς!
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Η ώρα της κρίσης για τους δυο "Δικεφάλους"
Το ταξίδι του Μίχελ κρύβει συμφωνία
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ