ΠΑΟΚ

"Πεντάρα" οι "μεγάλοι" του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κ20

"Πεντάρα" οι "μεγάλοι" του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κ20
INTIME SPORTS

Η ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ την Κυριακή κέρδισε την Κ20 με 5-2. Διαβάστε ποιοι ήταν οι σκόρερ του φιλικού παιχνιδιού.

Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, η ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ την Κυριακή έπαιξε φιλικό με την Κ20. Οι "μεγάλοι" κέρδισαν τους "μικρούς" με 5-2 και το 1-0 έγινε από τον Σκόνδρα με προβολή έπειτα από ατομική ενέργεια και ασίστ του Μπερμπάτοφ. Ο τελευταίος "έγραψε" το 2-0 μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Ζάιρο από τον Παντεκίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μυστακίδης έπειτα από μπαλιά του Αντονις, έκανε το 3-0 και η Κ20 μείωσε (3-1) με τέρμα του Δημητριάδη (εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση του Τσελεπίδη με τον Γλύκο και πλάσαρε σε κενή εστία). Αντόνις, Τσίμιροτ, Μυστακίδη, Δεληγιαννίδης άλλαξαν ωραία την μπάλα και μετά από πάσα του τελευταίου, ο Κοροβέσης διαμόρφωσε το 4-1, ο Δημητριάδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 4-2 και ο Ζάιρο μετά από εξ επαφής δοκάρι του Μυστακιδη διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Αυτοί που αγωνίστηκαν

Για την ανδρική ομάδα έπαιξαν οι Γλύκος, Τσελεπίδης, Σκόνδρας, Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Αντόνις, Τσίμιροτ, Σαββίδης, Ζάιρο, Μυστακίδης και Μπερμπάτοφ. Για τη Κ20 αγωνίστηκαν οι Μούτσα, Χατζηδίμπας, Παντεκίδης, Κάκκο, Κούστα, Παναγιωτίδης, Πούφλης, Ραγκέλοφ, Κλιγγόπουλος, Τσιαμπάζης και Ράτζα.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Δοδοντσάκης, Μπατάεφ, Δημητριάδης, Κραγιόπουλος, Κυριλλίδης, Μίσκοβιτς και Γιαλαμούδης. Στο μεταξύ, πρόγραμμα αποθεραπείας και αποφόρτισης ακολούθησαν οι Λέοβατς, Γκολάσα, Μαλεζάς, Βίτορ και Κάτσε.

Δείτε το video με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα όπου ξεχωρίζει το καταπληκτικό γκολ-φάουλ του νεαρού Δημητριάδη της Κ20.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ